Cat de mult doare un tatuaj?

Acesta este lucrul care-i intereseaza pe cei mai multi, de fapt sa-ti faci astazi un tatuaj nu mai este asa de dureros datorita echipamentelor moderne ce fac acele sa vibreze foarte rapid,  fiind chiar posibil sa porti o conversatie normala in timp ce te tatuezi. Bineinteles durerea depinde si de zona unde iti aplici tatuajul si de complexitatea desenului, in general tatuajul facut in zone cu piele mai subtire, durand mai mult. Deci facandu-ti un tatuaj pe o piele mai carnoasa , de exemplu pe brat, nu va durea ca atunci cand este facut pe clavicula sau glezna, dar si aici durerea ramanand suportabila. Desenul tatuajului, de, asemenea contribuie la intensitatea durerii, liniile acestuia producand senzatii de durere diferite in comparatie cu umplerea desenului. Lucrul interesant, exista un puternic dezacord cu privire la care dintre acestea doare mai tare, unii considerand ca liniile dor mai putin decat umplerea in sine, in timp ce altii sustin opusul. Suficient de spus, ca nici unele dintre ele nu sunt chiar atat de dureroase.

Ce sa fac daca nu-mi place tatuajul?

Din pacate obtiuniile sunt limitate. Depinzand de modelul tatuajului, se poate interveni si modifica pentru a-l face sa corespunda cu dorinta clientului. Oricum, asigura-te ca vei avea tatuajul pe care-l doresti, inainte ca acesta sa inceapa sa fie tatuat. De aceea se aplica initial pe piele schita modelului, ceea ce poate face posibila vizionarea tatuajului si modificarea acestuia in timp. Abia dupa aceea se va demara procesul de tatuaj, ghidandu-se dupa liniile schitei.

Ce varsta minima trebuie sa am ca sa-mi fac un tatuaj?

Preferabil optspezece ani, fiind necesara prezentarea cartii de identitate. Pentru varste mai mici de optsprezece ani este nevoie de acordul parintilor sau al tutorilor.

Cand nu ar trebui sa mi fac un tatuaj?

Nu ar trebui sa-ti faci tatuaj atunci cand esti sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor. Un alt motiv de a nu-ti face un tatuaj este atunci cand nu esti sigur. Nu exista contra indicatii medicale particulare, insa foloseste-ti bunul simt: daca te simti rau asteapta pana te insanatosesti.

Ma va impiedica sa-mi gasesc o slujba?

Daca te preocupa lucrul acesta, fa-ti-l intr-un loc pe care hainele il acopera, desi in zilele de astazi probabil ca nu mai conteaza atat de mult, tatuajul fiind mult mai acceptat social decat inainte si in cele mai multe locuri de munca fiind apreciat in functie de abilitati si nu de altceva. Trebuie sa te asiguri ca aspectul te reprezinta, desi un tatuaj sau doua, putin probabil sa te incurce la angajare – nu in timpurile de azi.

Tatuajul da dependenta, este adevarat?

Nu este adevarat, in sensul unei dependente reale, dar este un fapt ca, cei care au deja un tatuaj sunt mult mai dispusi sa-si mai faca. Este posibil sa fi “prins” asa cum altii sunt dependenti de shopping, insa cei mai multi care isi fac mai multe tatuaje, pur si simplu o fac pentru ca le place.

Cat costa un tatuaj?

Preturile variaza in functie de marimea si modelul tatuajului, bineinteles un model mare si complex costand mai mult decat unul mic si simplu. Ca sa va faceti o idee, tatuajele relative simple si mici in mod obisnuit costa intre 50 -100 de lei. Cel mai bine insa, este sa intrebati la fata locului, aducandu-va sau descriindu-va desenul ce-l doriti, artistul tatuator fiind capabil sa va faca o estimare a pretului.

Cat timp dureaza realizare unui tatuaj?

Timpul de realizare al unui tatuaj este determinat de doi factori majori: complexitatea si dimensiunea modelului ales.Un alt factor la fel de important este zona aleasa pentru realizarea tatuajului, astfel un tatuaj pe brat necesitand un timp mai scurt decat un tatuaj pe abdomen, datorita faptului ca pielea pe brat este mai intinsa, lucru care usureaza munca artistului.

Tatuaje temporare: Adevar sau minciuna

Tatuajele care rezista cateva luni. Sau cativa ani?

Banuiesc ca ati auzit de asa-numitele tatuaje semi-permanente, cele care dureaza doar sase luni. Sau sase ani? Se pare ca nimeni nu stie cu exactitate, si asta pentru ca nu pot fi facute. Oricum, zvonurile nu sunt reale si unele persoane chiar pretend ca pot face astfel de tatuaje. Unii declara ce tatuajul dispare dupa sase luni pana la un an, altii, aproximeaza intre trei si cinci ani. Cei din urma sunt ceva mai isteti: cine ii mai gaseste dupa cinci ani?De ce isi doresc oamenii un tatuaj semipermanent? De ce aceasta idee atat de populara? Deoarece nu vor sa se implice. Peste 40% din cupluri sfarsesc printr-un divort; deci, uneori trebuie sa traiesti cu tatuajul mai mult decat cu perechea ta! E usor de inteles de ce ideea unui tatuaj ‘de scurta durata’ surade multora. Te-ai razgandit? Nici o problema. In cateva luni va dispare. Ei bine …NU!De fapt, atunci cand pigmentul este introdus in piele, acolo ramane. Se mai sterge cu timpul, dar nu dispare. Nu exista o cerneala magica, ce dispare dupa o perioada determinata de timp.Unii spun ca introduc pigmentul atat de superficial, incat tatuajul nu devine permanent; ca pigmentul va intra cumva intr-un strat de piele temporar, care se curata cu timpul. Acest lucru este de asemenea imposibil. Sunt trei straturi de piele, majoritatea tatuajelor sunt facute in cel de al doilea strat. Dar daca e facut doar in primul strat al pielii (ceea ce necesita o precizie chirurgicala, o adevarata magie chiar), tatuajul va dispare foarte repede. Dar nu total. Nimeni nu ar putea garanta ca pigmentul nu a patruns mai adanc. Ce ar ramane, ar fi un ‘semi-tatuaj’ nedefinit, unele umbre, cu puncte de culoare pe ici-colo.

‘Klicks Tattoo’ citeaza ‘The Times’, unde Dr.Arthur Morris-chirurg plastician-spune :

„Studiourile profesionale, nici macar nu mentioneaza aceste asa-numite tatuaje temporare. Acestea sunt facute prin saloanele de coafura sau standuri prin supermarket-uri. Iar cei ce le fac, pot chiar crede ca sunt temporare’. In acest caz, tatuajele semipermanente sunt facute de catre creduli, credulilor. In concluzie, nu este decat o inselatorie. ’Stickon tattoos’ (desene care se aplica pe piele cu ajutorul hartiei) sunt temporare (3-7 zile), cele facute cu henna sunt temporare (2-4 saptamani), iar tatuajele sunt permanente. Acestea sunt obtiunile reale pe care le aveti. Daca nu esti pregatit sa pastrezi tatuajul tot restul vietii, poate ar fi mai bine sa nu iti faci unul deloc.”

P.S. Exista un tip de pigment UV, aproape invizibil pe piele, se vede doar la lumina UV, si cu timpul se dizolva in piele si se va vedea foarte slab si la lumina flourescenta. Culorile din aceasta gama de pigment, se vad spalate, ele devin intense si stralucitoare doar la lumina UV.

127.273 Comentarii

 1. https://colab.research.google.com/drive/19y_YFfIWg8xWlQfVMfR0EGCBuzHF8etw
  https://colab.research.google.com/drive/1jYJhgnc1MpeKlvwhFErSFDR0Gz460Bkl
  https://colab.research.google.com/drive/1074ZE59YTyudUXjKbDCVhYAuX4EXzitb
  https://colab.research.google.com/drive/1QIcAA87qGR8aHx5Lr5s9QmzAldVliM_o
  https://colab.research.google.com/drive/1j3YK2GdjWoKvS4c2fdkHLIb_GITHY1Rs
  https://colab.research.google.com/drive/1Mofp0S4PmBe9l_FHrV90Sw6Pl8nhVJmt
  https://colab.research.google.com/drive/1wDjldRsPFbVZ_GiBbr0TGmRasUAe-Rm0
  https://colab.research.google.com/drive/11SO1PsVvvRG7pm2_3mnsIusXPqq_38VX
  https://colab.research.google.com/drive/1Fn7XVpqyypye98uvjDc_HJONjG7EMfjj
  https://colab.research.google.com/drive/1G8uyrPomSPdV10u0ecMlVohNdhuYltu_
  https://colab.research.google.com/drive/1hcp4wfxdXQ76LdA0MyfGMy4FJln78rvj
  https://colab.research.google.com/drive/18J2n1Sp7bhFAXK7X29fae7iDE_2yREwP
  https://colab.research.google.com/drive/1SDJhgaZO9YkCGqyaUdYl5Xgrr6z1emV3
  https://colab.research.google.com/drive/1EDI5QFsF_BYiMZ28XGyC8oYy1hB5zjPy
  https://colab.research.google.com/drive/1yKUtHwu7QuH0GyoZSMDQBFMsSTb-gEfe
  https://colab.research.google.com/drive/1D3F8G0BWcLyVN8f7lE0ULcL8SpVzpj01
  https://colab.research.google.com/drive/1WN2eVDZViLDY0V3gjQ5K9myEAzaqT5sg
  https://colab.research.google.com/drive/1PrrXzNBTZFE0grXN3-ANDOr6GIen–Ku
  https://colab.research.google.com/drive/1svo-R01B1927yZD1yzIzww7adHg2bRkB
  https://colab.research.google.com/drive/1R9n7djvA3O7VfPoeC7v1pFuTdGJ6eVJV
  https://colab.research.google.com/drive/1W5WnHOnXCuUWs-v6sB0No-BvtUvDWU1T
  https://colab.research.google.com/drive/1G3vkNMkBgIGGmducNOuXVPbJGEgNYb0c
  https://colab.research.google.com/drive/1igukLhixBXtsl0Twjq-qIJEYpIldS18g
  https://colab.research.google.com/drive/1shlPsNe61G6dXFw94DZNhExfqlMmLhs-
  https://colab.research.google.com/drive/18aJs20R3PW_L-l0XH4IGfFIdXzUZVhVb
  https://colab.research.google.com/drive/1ixypqQVRrLLqHyT18yMGT34x5-KyE0mx
  https://colab.research.google.com/drive/11Eu3O4moRzebEkXSq-uhWIBNcUxcxVru
  https://colab.research.google.com/drive/1PC0Vm1_gOW5mHgmop1j2mrOV8YLPNPvl
  https://colab.research.google.com/drive/1oVxPWgsLjLc59boFnrHdqT_MMF9Ga8uD
  https://colab.research.google.com/drive/1zeifIbub5-vRr84c45En0LKDS_ciRAFK
  https://colab.research.google.com/drive/1dblleBccbB71psGxbWGBKn40OAkk0sLh
  https://colab.research.google.com/drive/1FKVYB69Uil57oQU-_9w1QNwdcQpI_myY
  https://colab.research.google.com/drive/1xQV1SozhiTMlSgdBXVohnfsoaKlzH36Y
  https://colab.research.google.com/drive/1Hp-b8GGtlnie5BCRQdTX-RJIhKoxo-YV
  https://colab.research.google.com/drive/1o5AonFTXtrqDMoDk33jgBAQSpgJRXnzG
  https://colab.research.google.com/drive/1zKrQTsnP3-pxHUHkIkBySXTb98vQc-s2
  https://colab.research.google.com/drive/1IB3ZDczGKkmWNxRhphFmfnlVN8FJPMjX
  https://colab.research.google.com/drive/18DwKDHIilo-_bdu3RJjwd2OSZ5_Saea7
  https://colab.research.google.com/drive/1dhjcH2reX7K-mQidRlw6jaUa0lnqOVTS
  https://colab.research.google.com/drive/12QwKwtpCHbsO3LU3OgccrIKiYkGcBqU8
  https://colab.research.google.com/drive/1O5mZerkhMYnpodI_f8S6uie9lH-KEikz
  https://colab.research.google.com/drive/1pTok2GwAn91RlwyP26b6162SnCyaap1V
  https://colab.research.google.com/drive/1WMrzWjgjzCtQ1kwdLNbXvBCCWBw4VEop
  https://colab.research.google.com/drive/1iBhNARFGtnbW9B-JAZCoF4vMA4plZBXv
  https://colab.research.google.com/drive/1ahrMJbSYFKsLU0S7UqkRD0BO3MuxDSBQ
  https://colab.research.google.com/drive/15Vb0G3_7W0jMrBCdESwS25YS_YqziuHl
  https://colab.research.google.com/drive/1dQsvu9yhUUFBC1NQQuup-hFduBoSRHgv
  https://colab.research.google.com/drive/1EPSf9aNTdkOTU0JO6ygfK4k7z1QnmKaW
  https://colab.research.google.com/drive/1KXRBhqFrXD7KBdVuYOkuLR-dLy3lGvbk
  https://colab.research.google.com/drive/1SwnPL8BAqXYGxFPVd6kthnqeKhmYLUIG
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1b46h4J1y7FzmDF7LTfXwIv9vF2A87oLf
  https://colab.research.google.com/drive/1yDzVegry3VNKWr5IgqE-fQNnM-BZ-R3s
  https://colab.research.google.com/drive/1pbJIoQJ3dZ2a6s4dDLaj4SoVmqkPLffF
  https://colab.research.google.com/drive/1WT9RKHQ6bheh0Lhzvx07ld0Se3DIJOR2
  https://colab.research.google.com/drive/1_YHBdk40AdTKCw2ix8lQXP0KczOth5pL
  https://colab.research.google.com/drive/1tSCHh6Nl5n_w3qVbWe0rQVQ63e6WSmST
  https://colab.research.google.com/drive/1reYFrvi3YR35ClUngRgVcBsc-HK-rXVr
  https://colab.research.google.com/drive/1e2F8Ak1cuArZGGHOVNj1yQZxTjuWy7bG
  https://colab.research.google.com/drive/1e48_rFtZCwmvRErlPVuSkvgkCoJFOFab
  https://colab.research.google.com/drive/1f9t5Kfy4RG_c5JAXAmh8nm2Gepq1vHQ6
  https://colab.research.google.com/drive/1fiqLsVlBi-Agb-EsKz5OMo4SJqMQDZqK
  https://colab.research.google.com/drive/1DTosjN2_-sC-tIu7H0_JvHTBHjwFAJ6p
  https://colab.research.google.com/drive/10je34Oa05RV7S1Pks8xF9bXPexYPJHxw
  https://colab.research.google.com/drive/1zebGaAnDVXme4D0MYpChYD-Qnjz8iMnB
  https://colab.research.google.com/drive/14eanEdpMEf-T4jSyAEAJ9EarB5hN6_6L
  https://colab.research.google.com/drive/1HNtggt8XTJAq7cBXOgNtonBXhq1UjUMO
  https://colab.research.google.com/drive/11Sj5apqLd_5KnNoK2UcwPEIhcSRqJrsO
  https://colab.research.google.com/drive/1LQYVm4f_XYuG9Z81Zwx7k_zlaL4Vme2v
  https://colab.research.google.com/drive/1kiB2Pl-vHTRdIdeQ79-MWMmltn_k41ba
  https://colab.research.google.com/drive/13m_kzCNmU8vWg1PT6mQAaL2aewZFqs17
  https://colab.research.google.com/drive/1I64L92FTHaas-8-aTt-M1ltI2H272ods
  https://colab.research.google.com/drive/1kqWTZHdnoYOX_cCuf-18hDHyTv8AL2aT
  https://colab.research.google.com/drive/1jtB2PbTYJmCwXwNp3ov21ZIhN2LwbfVm
  https://colab.research.google.com/drive/15omob9PvZWCVLN5ve-SSlgLEUdCrzzae
  https://colab.research.google.com/drive/1rRoe1RbB-La7WwGXTjr9xqOBrzAumbFw
  https://colab.research.google.com/drive/1-Iu9_rFgkcGP9Q7tMJh25pkqXaJ_dY-2
  https://colab.research.google.com/drive/16P-A0JMOwyeQerIMvucDuWFtSZIjEtWW
  https://colab.research.google.com/drive/1WhnCTuSSQq_hnpPZH5bM7n-ZsZk1CKAC
  https://colab.research.google.com/drive/1NYCAzWB0lcx9IpvHoxefX788TzICJ2c-
  https://colab.research.google.com/drive/1Yo1q_d3CvTJ9Xi-haTCA7Q0F6iZTATet
  https://colab.research.google.com/drive/1-8SFAaYUP2BiNWsdlYWoS6A57uD_3kTw
  https://colab.research.google.com/drive/12Miv_GwWAOYQ0CVxgo9OXqGK_DAJP_VF
  https://colab.research.google.com/drive/1HLzgB5BiVoUUf2NSFioiikw5P6DAKvFI
  https://colab.research.google.com/drive/1AhxZ4Yuze-DPty7bovlN1dblYoZuja0p
  https://colab.research.google.com/drive/1VAjqS3MgWzGQcaESy8S_q-WDpApTZu_u
  https://colab.research.google.com/drive/1VpA8PclauUztouVOrcVgcJmKXs6gTsHj
  https://colab.research.google.com/drive/1gqb5nJqPpq1Tkx_dMv2aonhCza-NHNqc
  https://colab.research.google.com/drive/1OYR5gHXV2I4MR3vYHP7am6ldkGBllmZe
  https://colab.research.google.com/drive/1v8nePrIsF5z5n-YR35qeREHnoYF6xji9
  https://colab.research.google.com/drive/1WeNF-dwkig9D43_5JYZLgTITHMhDb6Jr
  https://colab.research.google.com/drive/1k2X-OLITpIpuXXeGF5Ev3JR2ledJPvnM
  https://colab.research.google.com/drive/1XcNJBkcKgK5dsV44izh8ymq0YdWHiwO2
  https://colab.research.google.com/drive/1Ays88eGREasrqvzrW6zd0zpK04Gwx9Kc
  https://colab.research.google.com/drive/1Gme8Bmp4I0dMSef9JjzjXYZR7N3rLhXb
  https://colab.research.google.com/drive/1jcGc1NCaC5rfvofhXhNrQBnVIVNkMrvS
  https://colab.research.google.com/drive/19RP-MJoH7loxndZJK0TW0SL5qbvsSGni
  https://colab.research.google.com/drive/1NU3V9M64Zsp8OJO0lk0aVW7Y9yjr1vEg
  https://colab.research.google.com/drive/1tD4v-oOc7rkUGFH6zNzQCkza4vSNyEid
  https://colab.research.google.com/drive/14RVGubiw3hPkQ_8DYlaR4gca6q6ZcJNX
  https://colab.research.google.com/drive/1QgGMOm2_i8hiZbplJ3S3KyMEthfQyMBd

  Răspuns
 2. https://colab.research.google.com/drive/1iBhNARFGtnbW9B-JAZCoF4vMA4plZBXv
  https://colab.research.google.com/drive/1kqWTZHdnoYOX_cCuf-18hDHyTv8AL2aT
  https://colab.research.google.com/drive/1Vkt-ALvIiBtD6GbqPhLKNufRkSFKcppB
  https://colab.research.google.com/drive/1BAT8qEPRa6aXQbMtyETGvujuaNqr9tmv
  https://colab.research.google.com/drive/1pPTY3awXuYkqnkgM9AV41ydv1K46–ey
  https://colab.research.google.com/drive/1u0_bVIiky33zysnLnUsNaEL8a6fqw6GP
  https://colab.research.google.com/drive/1YRR64rGVDKcUN6LMpjX8DMBz18cVG_kK
  https://colab.research.google.com/drive/1rUshG7ryFMce7TkrzmON-Ji7ef1JK4SI
  https://colab.research.google.com/drive/14THwVffkRQ2TtiX-uz6RiGCcAFTq16Ya
  https://colab.research.google.com/drive/1hcp4wfxdXQ76LdA0MyfGMy4FJln78rvj
  https://colab.research.google.com/drive/18yUPQHc-OOIDTusMa2KoblObMAZglq9i
  https://colab.research.google.com/drive/1ozoCqmJfmVcJvk-ep7Y4q-U4sRccN148
  https://colab.research.google.com/drive/1hBT08xAiKAP9i_X95KhPmCRWjMQ7muoU
  https://colab.research.google.com/drive/1kqwzCeVE9UjWiPqSzxZQZz8aMRhj64er
  https://colab.research.google.com/drive/1t2c2j8ezujavUkWXb-xWDiVuVGO_SDDy
  https://colab.research.google.com/drive/1HKbUuh5eWnKVTMSoH79ZinU-C6cWJ1w_
  https://colab.research.google.com/drive/1HpUIfiLZKXccJVh0xHm8VWQqanrsZ_tl
  https://colab.research.google.com/drive/1vjYLHe_ZPLxSUrZy3zu3-vY7lA0DoMJU
  https://colab.research.google.com/drive/1dKHIhjukL4fC7K4mRhinQmkezFQfj7O1
  https://colab.research.google.com/drive/1KeTAugL6O0E00GLhieZtSTZBOV0QYsqX
  https://colab.research.google.com/drive/11Sj5apqLd_5KnNoK2UcwPEIhcSRqJrsO
  https://colab.research.google.com/drive/1zLB2o9eqpfDVw9yFGvE_2ezUxxyCOyce
  https://colab.research.google.com/drive/1NpQuohgtEUeZKL3hvIwyigdZ5z5JtD_Q
  https://colab.research.google.com/drive/1NEiQpMzw9ZW8uDY92G-hRZki7gLDuozR
  https://colab.research.google.com/drive/1-dfy3_qgFDnM19u2kMbboYjincKomQwm
  https://colab.research.google.com/drive/11MHl9Abv4qmyH5Y56YxfXtW9HzXUnMc-
  https://colab.research.google.com/drive/1yxBIcsEd1Dj_Q23hq22nvq4es885J7nP
  https://colab.research.google.com/drive/1yf6hwhCK3A-wuX2cHYkLshATmD4WC1gh
  https://colab.research.google.com/drive/1WbwDiBC6mq71wln_6jbus2WeCKciP2Y5
  https://drive.google.com/file/d/1owuFgiY8AllVzosQbM5iE7c1ZSaMWGwb/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1QGfdzEnFCITWISCiaktqlqTpY696e_OK
  https://colab.research.google.com/drive/1RliBR2g9jbobIgaYoLYsWFHqmctxeykn
  https://colab.research.google.com/drive/1pfC-OU2BmLgSuAsNdmH0Jzvq6mldE-6C
  https://colab.research.google.com/drive/1WhHbwytfgbycM49mqoQThGvx9e-gZS6b
  https://colab.research.google.com/drive/1m64lM0CvqwGD86Twxl5_ckb_OkJwe3F9
  https://colab.research.google.com/drive/1SHobUtrjl_MynKhiDdv0HD1X8fHemf4x
  https://colab.research.google.com/drive/17lHggksHXNynh09Lx45LqEq38nsAMQzc
  https://colab.research.google.com/drive/1WUzWz3PvsQi6KZFvP3mvKtQgfsnKrkND
  https://colab.research.google.com/drive/1QZOEu0mIzABGZMijruoHGTNX_MKGc-Rv
  https://colab.research.google.com/drive/1zI7zY8yj0Y9N_xbXfY6cm6JMsqzQOLQK
  https://colab.research.google.com/drive/1EoJxOBEfQuqGibM8yJuILlHNiaw8NXic
  https://colab.research.google.com/drive/1apdFMHZdRksZ8T3LGLOOwETnhafipqIj
  https://colab.research.google.com/drive/1-2KbMlnaQHD7dchw8FHAGfbxE2jFkfr4
  https://colab.research.google.com/drive/1AmOSO_y35HjjaXFzzdG7Iu1tXof4sdXD
  https://colab.research.google.com/drive/1Wo5sPFoobamVJ9r2i1IuJuSeUgXdXqrw
  https://colab.research.google.com/drive/1zdEJ2YF4fkM7Oj0f544RdEfSZp2sYrOU
  https://colab.research.google.com/drive/115XvQhOlc2JIJmwLFWdqlGp0cBqAq4ko
  https://colab.research.google.com/drive/1acVR-PLDwZdPnIJgNw9e46Nd1M_EjxI_
  https://colab.research.google.com/drive/1UfiD3TqDMN1swlVZLWauWilyN6SR1Wz7
  https://colab.research.google.com/drive/1nX0vAXNvtsMWL5ziMfqvic1YF1cG-k_m
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/17SLhg7njcsCxg9nvlOPr-iu2WEoV_xIY
  https://colab.research.google.com/drive/1Bq-jLDa4E-NFc7jCltz-AdaivDgnwV2z
  https://colab.research.google.com/drive/1etkQXZWBPEz69w2nVjpBhrWgc5xXwijT
  https://colab.research.google.com/drive/1TsGuODdTI6WO3iUiEKVovI7LwUNrvr9J
  https://colab.research.google.com/drive/1dlaUHC-H33LRb63NDVfrihNKgEx19Z1s
  https://colab.research.google.com/drive/1d2YJWYOVhV6fRbi42GN87dVExMbw1BCF
  https://colab.research.google.com/drive/18rctFiACQHeBCqJoVQgsHcBwAzcylYUJ
  https://colab.research.google.com/drive/1_BZpQt9mmuhh7T3l2EWKXd1Vt7mHQKPK
  https://colab.research.google.com/drive/1RvWqOsmk3-GybrMh81tbn3XnF2yipX0j
  https://colab.research.google.com/drive/17LvFvupvM-tDRmtRRVyAKf907eAPyXtX
  https://colab.research.google.com/drive/1tSCHh6Nl5n_w3qVbWe0rQVQ63e6WSmST
  https://colab.research.google.com/drive/1dWU4hobOoCPUorBiUrFe2R1eb61Wco03
  https://colab.research.google.com/drive/1ZSiS3SHulrsU6nvv2vzAxR-yhsVWF7Tc
  https://colab.research.google.com/drive/1uj6O7qJJ-vw3fvRHKxfbRSoS79qIzWFd
  https://colab.research.google.com/drive/1yxBIcsEd1Dj_Q23hq22nvq4es885J7nP
  https://colab.research.google.com/drive/1yla5G9s9-PFNn44vdZFsNTRUlVuOfwm1
  https://colab.research.google.com/drive/1NZlEKwvSHpVXlYooq1xaAweewoREAHPw
  https://colab.research.google.com/drive/1QnEN7VWbIVXl2-qIjILPMXtwq0XJ6VtK
  https://colab.research.google.com/drive/1U1WM75dPgmMTcy52t9-qw-ERZJlNJxtk
  https://colab.research.google.com/drive/1Nq9plVCkedDXM7X4drso3hdUx5ujqcer
  https://colab.research.google.com/drive/1hfbdLoBf3UVzQ5EPYhln2LLUbHGKph4a
  https://colab.research.google.com/drive/1usFz1S0bwbSYRTkOwUkyM04-BJ1bmMvp
  https://colab.research.google.com/drive/1A8HIB2LNBrosTmUJFykwpPLLAA40Bs9q
  https://colab.research.google.com/drive/1MU5BubvGkl6hXZ3mHrLkIBpme0KwfvkU
  https://colab.research.google.com/drive/1TQpe9HAXhFYv_Wcgf0Pfj084TFZku3A0
  https://colab.research.google.com/drive/178wVmxYaAgN8B5WtD0m5srw5vBG9i9SZ
  https://colab.research.google.com/drive/1jQF2BY3nVfrC5QRtYVZMc70Y1zKNnEox
  https://colab.research.google.com/drive/1RyYR3heFppww25zviLSOm2_itFqsujJN
  https://colab.research.google.com/drive/1MxenmIlrD2xutHq4BQXXsMaa7qXnoyLM
  https://colab.research.google.com/drive/1rCvtGsuH7RKwPtWHVXhksnIpLNcPtkEI
  https://colab.research.google.com/drive/1hcP4LGREBRGfnXZ8ICqqKTQ4HCqgOkCg
  https://colab.research.google.com/drive/1-VIEKOJJHMQDsMRmFckgFTcC4n1me-Nh
  https://colab.research.google.com/drive/1L5kSWPvMmB2g4cPAgiGKKjYsrvQ0p5L8
  https://colab.research.google.com/drive/19UY7Lc20IdMIErBmT2Jt5ASTtHPqjH82
  https://colab.research.google.com/drive/1499FD8qQTHlduhywHdmavjPZ9fiyA6qP
  https://colab.research.google.com/drive/167jQ5VhJZD0a0YN3gAo7diNOUs8AnpAY
  https://drive.google.com/file/d/1z3JNDiylwnBylUnIZLNV7d64xujiFaDv/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1vm2BXK68_n62bLDUAsPCWkvSxttNo8ZQ
  https://colab.research.google.com/drive/1hBT08xAiKAP9i_X95KhPmCRWjMQ7muoU
  https://colab.research.google.com/drive/1jNl5Iuz2IEdRSh67xlgTfbgKw6vUpDb2
  https://colab.research.google.com/drive/1k4jQNjjjQpJL_Kf1o6Q8JFOh1n3J7mtD
  https://colab.research.google.com/drive/1apdFMHZdRksZ8T3LGLOOwETnhafipqIj
  https://colab.research.google.com/drive/1PVD8hmg0pyJzzERSfzBNcqGIAIKBfFMt
  https://colab.research.google.com/drive/1rybd5SNLTF9i0n6Qxs6n8KmMfIe55LRP
  https://colab.research.google.com/drive/1wJZZbyNQzoNpJuej9I8hJ5CFBv10VCGd
  https://colab.research.google.com/drive/1A8M65Abe6jy8ECzw6_jAZ-WD0dn4urAy
  https://colab.research.google.com/drive/19P_bofAvK-528sRAsCUlZd1-xYpYzcOy
  https://colab.research.google.com/drive/11lTaV5WRYhIPG5w-fwn3lP1cFV7zKIis
  https://colab.research.google.com/drive/1gv2QfvDDgHc4y0AjGcCofq3JbmItZo6u
  https://colab.research.google.com/drive/1_LBzCZGKsaDhxdFu99SD9yyMdKvKof3z

  Răspuns
 3. https://colab.research.google.com/drive/1-L1qdvaCE5bVKCkFTEsdUr4PppYhXnOp
  https://colab.research.google.com/drive/1kMo4NI-rCTs4hG2AjSiqfdg4wU4v1BMl
  https://colab.research.google.com/drive/11sgcfdgSInzsMM84CVF6Xbb6IpvY34Vq
  https://colab.research.google.com/drive/11YgQjg9uK_ytZgC4oJ_s-WvXTNXBalaQ
  https://colab.research.google.com/drive/12fMhDiGYUx5SM99zLddqts71YPymscVq
  https://colab.research.google.com/drive/1RxakMd_3BMrrXCKTZdzLITu4MfuoGZeu
  https://colab.research.google.com/drive/1AhxZ4Yuze-DPty7bovlN1dblYoZuja0p
  https://colab.research.google.com/drive/1gAV4nTyEjrsWHxgOUok81gdjCiJm8D-J
  https://colab.research.google.com/drive/1tTimA9f_xIEldiQjMYz1DlAGYjXuyXQL
  https://colab.research.google.com/drive/1mCeUrQUK8nTLCdc5xLzn181hoO3cBEbl
  https://colab.research.google.com/drive/1jQ25n-SUa0VnpyqqL79gh4whdfSZA399
  https://colab.research.google.com/drive/15uiMsRa5UvRfOi7U1RAT3wIq2QMQAXg7
  https://colab.research.google.com/drive/1X4y7FIig1WiAbxyvOqpC2o_1zNG7Q_X8
  https://colab.research.google.com/drive/1obHSHeobPHfNEGsfgPhlVm72jsaBMnrb
  https://colab.research.google.com/drive/1JA3CjyQGEoY9S4POlDp6BO8lI-iy4bUI
  https://colab.research.google.com/drive/1o20gB6wzlYLp75LJd7uN2kqYj3oRV2sC
  https://colab.research.google.com/drive/1WMvtyytQLuJD56WEPDGGHKNrofqtdx2Z
  https://colab.research.google.com/drive/1yO-1f7tsMEPhr3tHbYUq7Aw-BFugXBop
  https://colab.research.google.com/drive/1FvWvDbciz4I4FJXRrj8Yd5wxzN1Uiz3z
  https://colab.research.google.com/drive/1eLiLn6G0QYa5E1eIUB3Umxl5_ASVmCed
  https://colab.research.google.com/drive/1-dfy3_qgFDnM19u2kMbboYjincKomQwm
  https://colab.research.google.com/drive/1EfQXn_thUbW7n5CUns-WdpoBv4o4jk2c
  https://colab.research.google.com/drive/1Ee2zvJ-iuO1VM6YSSlZuG3-S8lEooV2y
  https://colab.research.google.com/drive/17SgUrdqIGvrUesJxj4EbHYrVrWzWj5pE
  https://colab.research.google.com/drive/1b4aRw2wVcvfgAhfjiPYTsof3wyELOviV
  https://colab.research.google.com/drive/1tKKI4QHeH-xPz1LleM1A6ebo8bMbDjHg
  https://colab.research.google.com/drive/1_yGBLHiX8jkUJXXZZDCQCOfNbCg54w7D
  https://colab.research.google.com/drive/14UvF1rgGUyEUlAxLIhWqJ8frFnSKtxaS
  https://colab.research.google.com/drive/11g5BuLdwIAUeWUpNuVElRVv1KiTN3Y-u
  https://colab.research.google.com/drive/1cUl8gDbukGdFppAPiB-RM218KcNzzdIM
  https://colab.research.google.com/drive/19oAhgcbQOkrMPmVgOnYfUVrdkH_8E9Ju
  https://colab.research.google.com/drive/1BwOPcnb_XmQPrcrV2kZWyS-Q1NmZ0QJF
  https://colab.research.google.com/drive/1T9ZUwNQePXo9VSgswSYleo6xIJ_N4LEu
  https://colab.research.google.com/drive/1_KoUj6DizraTOu0yQThxzCN2AfOa9-MB
  https://colab.research.google.com/drive/17GKBvqtwH0QlttRqiZXYEJeahV6medgO
  https://colab.research.google.com/drive/1zBEeklkJMp1RRF7iqY5W8Y_H4bQ9U5hz
  https://colab.research.google.com/drive/1lEURynBHbKouMY4j8siomvYWhmaWeVdp
  https://colab.research.google.com/drive/1qc5TyIb0cbczZACXwK-x8bfmxIv-Jju-
  https://colab.research.google.com/drive/1cjnc07Kwg2leJP31jrLgc3oGj-ydtf43
  https://colab.research.google.com/drive/1bdyAlUKwOk00ehAHaGzEZHhaIZYwGH0p
  https://colab.research.google.com/drive/1EhIUidCVzfQ72RcfQszXpaRtJUVed3MX
  https://colab.research.google.com/drive/1E5vJ6M_PP1SD_kA6B2tbq2-Fsv1UjQ1r
  https://colab.research.google.com/drive/1-QEs3dySnQS7P8HyBYTqTDwhjR5bZDBC
  https://colab.research.google.com/drive/1xOE7xVb1EIa34xgRf0sYJqXHwgug9ROv
  https://colab.research.google.com/drive/1QRQetXUxjVTwG0B3U5M6PCqyZCGuq7Ip
  https://colab.research.google.com/drive/10SYn4TjNxTZ7LI9WISMfixsyNJRQSP2g
  https://colab.research.google.com/drive/1O6XY7E4R41Wgk6SglFVy0IDsHv8vkAtd
  https://colab.research.google.com/drive/1JZ2gN2tVvsvRz3TwQXE9iUV6heQwVsgx
  https://colab.research.google.com/drive/1a-lF_fT8LkhrQh6MjQ_RnpnaMJLizbOv
  https://colab.research.google.com/drive/14GeEk4tp6OhJVYKMDBoZyn3_t2Z4L9DX
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1RDC0czf4VjBz35AhwiXYNQif3F1fjX1r
  https://colab.research.google.com/drive/1lIcmAff9rjC5YFyfFZBmq9QloOI7p7fj
  https://colab.research.google.com/drive/1MH_uaFs8EyZ8gkCQwdwvCiRnINtbz_WV
  https://colab.research.google.com/drive/10GOmn3KPTamdBa41T8EgA75uqGsjURF8
  https://colab.research.google.com/drive/19Q9Q-Eubk0Qr5Yau0pPpuNIsrugGoBJc
  https://colab.research.google.com/drive/1mrt41SVxEAJnOY1KloS0_qEngW4rBP5t
  https://colab.research.google.com/drive/1sD9JXtfGTbMykXVHw3uAhhszk9o7w3jA
  https://colab.research.google.com/drive/1bLO8zuIs_WFQsMwkSUQJV_SDs-nTMdgJ
  https://colab.research.google.com/drive/16VlCstJF5XTRpLlATCd7qH_13ykzyurc
  https://colab.research.google.com/drive/1N66pc69SwLBMH09IstAy-AwCFCN4FTGz
  https://colab.research.google.com/drive/1W6QnJ1UcdRCaspwOEcwVjaQbCiFINfAp
  https://colab.research.google.com/drive/1jYtXo_BtLe_UPhFDRtJYIW3-XL-SHzWM
  https://colab.research.google.com/drive/1zeifIbub5-vRr84c45En0LKDS_ciRAFK
  https://colab.research.google.com/drive/10PZSE6DJrue7uvvIpymmEHmkddx4u2C4
  https://colab.research.google.com/drive/197NeOpGIO9_OV7zIxyIh6UbYsvYbEqlV
  https://colab.research.google.com/drive/1hhGGqGth6QjtCKROA4QR1nh4KpeR_zcy
  https://colab.research.google.com/drive/177ZYv8BOia21pkEtJBYWHu0iW-M8lm_C
  https://colab.research.google.com/drive/1bJDI6y28qaOsmZK4EC6hJvegRUbpxFJM
  https://colab.research.google.com/drive/1e-uJlTgUNP5JpfzOtlI8uZxBpiF9TpQI
  https://colab.research.google.com/drive/17cmPN6IaR5Uq5dNe7F4l1etoWbWzKh2k
  https://colab.research.google.com/drive/1IejYlkMlgC9bCx4HaWUL3NOGUxdbpGVl
  https://colab.research.google.com/drive/1YyprjAhKq9Or9nLA1BCFcJD2TOmgp6Kc
  https://colab.research.google.com/drive/1rWCe_1R-5mUlF7xH52Dj58pd2-aFD68x
  https://colab.research.google.com/drive/1GAffKPN8PyHr4Fqpk_fYHhnNnecJHBzu
  https://colab.research.google.com/drive/1Jcu5FxAlKtaals1e3wAqaft2f4jxMxY9
  https://colab.research.google.com/drive/1DQHpmPR-kSTZcCguD-B4yzHldCZk3cXJ
  https://colab.research.google.com/drive/1KQ3d_NCsOO1ydwVWhGdnc5xTjy33mb87
  https://colab.research.google.com/drive/1rCr3CvgSu_UeiA5flTZ01iW0kfZj8yny
  https://colab.research.google.com/drive/11KLMIknvq1b2Ny4I5Khyp53tJES3mmRq
  https://colab.research.google.com/drive/1x6qscL0veyibEz7n2JfUB99mzncpqltU
  https://colab.research.google.com/drive/11s62LYmuyQn_jHVqYIuh9y49LTvhXxqo
  https://colab.research.google.com/drive/1aP1n0Xs8kpUV-nru77pY5qTddZhXHy15
  https://colab.research.google.com/drive/1WhVF_nWyYyTMVly3Z3FTW_DGa2qesWk1
  https://colab.research.google.com/drive/144nqhURrrafnObYbdktCfTv-v3boqcO0
  https://colab.research.google.com/drive/1n_pSONYBLzkhm8L7JZ6mL21N3WbEDolX
  https://colab.research.google.com/drive/1wCk_isZMMjn7nJLtZLEgD4Zo0ueBinQa
  https://colab.research.google.com/drive/1ADHLe3b3XUsecEQXsWTu4atcZNEwi2RO
  https://colab.research.google.com/drive/1MLNGp0oJngP88ahNzQcBThBqSO6UiXJH
  https://colab.research.google.com/drive/1NVQ80tid7qn3YgqpgUCb5UwF5xeY2-Se
  https://colab.research.google.com/drive/1DJGm_LmT4RbA–5EOoaOZMyj6maT7HXv
  https://colab.research.google.com/drive/1XGNb7v9PK-wcgHwCo2sx9nsSq6GtKeLh
  https://colab.research.google.com/drive/1vRtob3vGANg1c_8kowYODNkhosE0VQZv
  https://colab.research.google.com/drive/1iHIPlqsr5HOXXLqrp9z0U_CjWBEWu9po
  https://colab.research.google.com/drive/15oAfFzw9przIfxYzSokQUhfRkjc4ocKw
  https://colab.research.google.com/drive/1rNprD04CekJZpEz8iUVBE8fmFhWW94Dn
  https://colab.research.google.com/drive/1Aspw4V4siqbU9hUl1pP1SqE-aUzl3jmR
  https://colab.research.google.com/drive/17HmIsV-BkLJDnDDFCKwBFL9Fajem-6rf
  https://drive.google.com/file/d/11rGdjUQw5Ism-jIk6G2naF1VdLScRqZb/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1n5cO5r8Amr59ylTV7dAhwn8SpoJ0IF-H
  https://colab.research.google.com/drive/1Av85JkVjsIhYRx8kLbUEnyk3RLkuPaED

  Răspuns
 4. https://colab.research.google.com/drive/1gbjT4gBRnYhunXAr_Eb42QTT4LkiqlKX
  https://colab.research.google.com/drive/1dH6kEUj8-jOq_s39mkkFuT3hwHv7vPLv
  https://colab.research.google.com/drive/19oAhgcbQOkrMPmVgOnYfUVrdkH_8E9Ju
  https://colab.research.google.com/drive/1jaSLAg2xGrtTHq9eB_pVpEtv0tBuaAja
  https://colab.research.google.com/drive/11ESkdzXw5HWT3LKN1uii2cY9E54Tzv61
  https://colab.research.google.com/drive/1C-UBz0upHYKmFjI10Xsq-JysMoQPitc6
  https://colab.research.google.com/drive/1HKbUuh5eWnKVTMSoH79ZinU-C6cWJ1w_
  https://colab.research.google.com/drive/1Lyp3LNHuCs5wsSTkoFq3ZtfKMS6ZcwkQ
  https://colab.research.google.com/drive/1LhZgf4XJPvX3CvXcbny60Lg84SuN73Y8
  https://colab.research.google.com/drive/1y_CIh_Kyd_E0Eho0H9CGZOWnJ6QiUifS
  https://colab.research.google.com/drive/1EDI5QFsF_BYiMZ28XGyC8oYy1hB5zjPy
  https://colab.research.google.com/drive/19qz6FSkOKQCoE8u9026knb8Liuc2H1Ng
  https://colab.research.google.com/drive/1oJ9MY2ru5QlwYI_CCsng8omEyjlWSLW3
  https://colab.research.google.com/drive/12HGGe_6RwV7Cydo370x38TGvhN4HXpVd
  https://colab.research.google.com/drive/1vJYzwK9OB1urX68DZ6et-vitXXz1GIQ-
  https://colab.research.google.com/drive/1C5Xaz62qO0WZ8ioiM86YoRlKX0GnmKWo
  https://colab.research.google.com/drive/1zlQtc8ApFwNKyVFNLpXDLNQ6P_VRfyL3
  https://colab.research.google.com/drive/1HZ4Q_s4nlDXtXYLDNykfjV_gGrhijZ84
  https://colab.research.google.com/drive/180JPPIp8E8cEGXAhqby2OoInj77idgXK
  https://colab.research.google.com/drive/1gkZkOYxoKY7wJAGF32jozXYHMbE50v68
  https://colab.research.google.com/drive/12Miv_GwWAOYQ0CVxgo9OXqGK_DAJP_VF
  https://colab.research.google.com/drive/1ksbk8VxtBcA4qWu9lIsBJaRCYOaSz4bw
  https://colab.research.google.com/drive/1_KoUj6DizraTOu0yQThxzCN2AfOa9-MB
  https://colab.research.google.com/drive/1h3ouSWSOck1QOZuFBcsn9eeEsWmnnMAw
  https://colab.research.google.com/drive/1dYoIC6g9spMDVog3WCVNSZ8GegL6xbrE
  https://colab.research.google.com/drive/16e_aTrqQahSVuhQ9n1jIIv4LyRrwHV_B
  https://colab.research.google.com/drive/1sD9JXtfGTbMykXVHw3uAhhszk9o7w3jA
  https://colab.research.google.com/drive/1rDb5wptis8X8EbgLHLnSALNIVIsuaLpZ
  https://colab.research.google.com/drive/1lGTkceRashTjYGia8bThkAXkBV10x8XM
  https://colab.research.google.com/drive/1B1d2Eq33Q3IKPX-ThA10IkJSgeat7Y-t
  https://colab.research.google.com/drive/1IopPv5z5WViSQLiHMXdbyRTLXUdtpVRD
  https://colab.research.google.com/drive/1WMvtyytQLuJD56WEPDGGHKNrofqtdx2Z
  https://colab.research.google.com/drive/1e00G7jsgmAS9n2bBbu2jPPANraC5g8jh
  https://colab.research.google.com/drive/1e6i2gYqo2YzNKfo6ngYVxmuHAogogL8q
  https://colab.research.google.com/drive/1sBox3ZLS64sSvXjt1sh8C-7dfw9mrt0J
  https://colab.research.google.com/drive/1koyduFTeKtbz68J0lovddVEsp6HfuvPC
  https://colab.research.google.com/drive/161RveGNHJ3GOOt8F44oSrwclMGoyN8ly
  https://colab.research.google.com/drive/1USRgmsWb-2eCBKeyQRP9q0ZmId_T-N91
  https://colab.research.google.com/drive/17YQvOJbCyGgKy3M7rCHXt64up4kRfnFV
  https://colab.research.google.com/drive/1M4KFAlvmFHiOTzbL2WxJHOuX313BgJrw
  https://colab.research.google.com/drive/1Ej5ok8sVAW_BsejWkZtndgY-1F0Io1Cd
  https://colab.research.google.com/drive/1LehtDFQ0LVKZ0pynoGTjMW62NkUIo5zT
  https://colab.research.google.com/drive/1hFbAhFIVYc6I57vVEpyeQSeAWHkH8HH4
  https://colab.research.google.com/drive/1nuzwLhaLGHCoVrF3cHttV2eyTRP3gCmr
  https://colab.research.google.com/drive/1R_QqBOSX84-Ry5fcQsyAnG2wcFwcS2eP
  https://colab.research.google.com/drive/1447l0yOftV80HBrH_uelu5mZarupik-T
  https://colab.research.google.com/drive/1yDNRVXnt8KAJ6NGgiRL9xVWFBRdiWR9s
  https://colab.research.google.com/drive/1RUwH_gt6PBhADIbrYELYbLbhUtWqpbuX
  https://colab.research.google.com/drive/1HvqQ-eKpPhiRZe6_8-t7-s7w-02VWd-F
  https://colab.research.google.com/drive/1JqserW14FejPCMXIEF2SYSATFYwa3EWj
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1mCeUrQUK8nTLCdc5xLzn181hoO3cBEbl
  https://colab.research.google.com/drive/1ygLHewZjPNgFLyMlUtKPrDKE7fpAnE2B
  https://colab.research.google.com/drive/1tgXQyWfxFaDnQXciDyB7F5inyXQOjdQd
  https://colab.research.google.com/drive/1OWCT6co2dbE3WHDORnlW7C7x7iZYyJlw
  https://colab.research.google.com/drive/1FrZcR-qvroryzkjbSZkF2emTtCA2QVSK
  https://colab.research.google.com/drive/1nymz6SprLP4kD7iymubv2sogPUKYRxYK
  https://colab.research.google.com/drive/1-tyjpNLU-H88tsPtFoqpL2mAeVAgqfG7
  https://colab.research.google.com/drive/1JdNz_gf0b-jl1PthccTI0hyi6YOgvSIN
  https://colab.research.google.com/drive/15WctHpiEM3ZRtqZzDcuzk_FA1_5Plrjl
  https://colab.research.google.com/drive/1dN0Ke1aGSs6AmPjSv0eiyuDiygKHWkk8
  https://colab.research.google.com/drive/18K0UJS-EmamOQ6W41vsdk_kacr-kRvCX
  https://colab.research.google.com/drive/1eixKzOKqQ_cfDnKI2NJ5G_OsxFD4yvJs
  https://colab.research.google.com/drive/1Bp0KKrcCyOhvPfwcFhnqP2eo6MRKzz_G
  https://colab.research.google.com/drive/1W4LfH9M12WjypNqps3w7L17CWj10TRzU
  https://colab.research.google.com/drive/1wLX6QEMfuqrD3TZ5D5GexBbNM6Aq6n2e
  https://colab.research.google.com/drive/13ojPEhlhERHX-keHa_D8dglJZMhHsaBA
  https://colab.research.google.com/drive/1KjHaN299f28JgAKJniOtPk21uGTQusXn
  https://colab.research.google.com/drive/1L_u2QcnH1dR42d6Pn9IQBA9TCVNuWayr
  https://colab.research.google.com/drive/1gNViLcJ_6rsp5bA19Kmqs3T41e_kgj3F
  https://colab.research.google.com/drive/1goxN_062qfANO7eqeDLIg8KZYrJQkKo_
  https://colab.research.google.com/drive/1L_z_vDHMi_-RGomS3oOyUAbhYlTWyxqO
  https://colab.research.google.com/drive/1eG0MNBfq9PqTvaaBlvkdNfyiam6MJghE
  https://colab.research.google.com/drive/1Sv2xIRoGJXpkXzj2xVfubwC4dex1QQu2
  https://colab.research.google.com/drive/1U9zEXL4Sxco7OZRRP3_E5dy1qMGh1gDJ
  https://colab.research.google.com/drive/1WHtsiaBTmefLvpyTMHWcnzYIKQ8b21W1
  https://colab.research.google.com/drive/1cJqnX3BGIODS10dANrIt-bS74KMMkqqG
  https://colab.research.google.com/drive/171FIEz8qWUnH6Ksj_hFdfC5eeYNCC5CL
  https://colab.research.google.com/drive/1b3B3bSFUJUmxK4_MhgxlE_VZ91EoAyM_
  https://colab.research.google.com/drive/1RSIM35_tWZYjly8pYg3snq-VRsF2VlEK
  https://colab.research.google.com/drive/1nmSaThl4GMaD3dzFPW5RTNtQpn3wMCuY
  https://colab.research.google.com/drive/1hukpaLjmQ3coxA-MACVWWnSY2zch7_-h
  https://colab.research.google.com/drive/1JXMGkOvXDid7ZR_nCvRs4_mt07nHS3ar
  https://colab.research.google.com/drive/18XkV51hY-wGTgPLYyQzUUilYPdiOWnaO
  https://colab.research.google.com/drive/1imZyoCw5isBgOlfR9vjEMj2BiE4Vhz3K
  https://colab.research.google.com/drive/18QNUitgeoxXfvxrW67OsEmSpppX5soch
  https://colab.research.google.com/drive/1wjinRGTIa76wRTPeitmwvgjmmnF–QVk
  https://colab.research.google.com/drive/1oN5Jzpzr4jAk1JzcZ6eebbGHQAb3tYhG
  https://colab.research.google.com/drive/1MH_uaFs8EyZ8gkCQwdwvCiRnINtbz_WV
  https://colab.research.google.com/drive/1SX5CcQB7cmn4w0i2MUh0cBdS2i73MHbK
  https://colab.research.google.com/drive/1xTSvHf10L6n2I4pjTWQYNtsLrbb6dxjW
  https://colab.research.google.com/drive/1y6wplRXMwW4ckiqnPXOvhkez26avCe39
  https://colab.research.google.com/drive/1QbLBP4fBLCq_46Bv6kNajWZStqaZIqN7
  https://colab.research.google.com/drive/1tdk8hR6WA0P44-3pgM59z6cOx8O-r7cQ
  https://colab.research.google.com/drive/1koyduFTeKtbz68J0lovddVEsp6HfuvPC
  https://colab.research.google.com/drive/1lt7-nLTA17mqKFEVX16CA5w-thMLXnU0
  https://colab.research.google.com/drive/1UzqrU1ICXVf-YRGSzgO5jKbPfPt80rqn
  https://colab.research.google.com/drive/1WwCeNhoSZONHHAXTQwMO7XjLZFtLXJis
  https://colab.research.google.com/drive/1OX85T22KbFmwkZisJltNKVT_g3S3mTod
  https://colab.research.google.com/drive/1_Ay-3cFttCD77m5qc1ktKKh6SbQfSMDd
  https://colab.research.google.com/drive/1LDnuP0Ubs_s5h64aM7_eHUGeow0MlWFF

  Răspuns
 5. https://colab.research.google.com/drive/1JxW-5vcZsNw1G14n2lmlirJ-vLfGI3KS
  https://colab.research.google.com/drive/1HdDfL_pIwPCcVoeI9hWgPRHWCCptqCey
  https://colab.research.google.com/drive/13HXyhXqCD8YABPztPQCq4-Er5mD-ofFu
  https://colab.research.google.com/drive/1UBWpLbQbTR14xkeyacPB-tj_0C13bDnS
  https://colab.research.google.com/drive/1oIZ7oLirnaYRMrlx6_GonADPZvTFgawn
  https://colab.research.google.com/drive/1ozoCqmJfmVcJvk-ep7Y4q-U4sRccN148
  https://colab.research.google.com/drive/1kbuBfSQQNMZhDNF-QGYfHH3njv1ZHCgh
  https://colab.research.google.com/drive/1-6CyYdT4hzLuH1gwlqf1twKd_3AzOJq1
  https://colab.research.google.com/drive/1bY9fvWm016LbVHUENLb-dRKWYAJWN40f
  https://colab.research.google.com/drive/1QJGXdxYsqVq22yDSxP3QEcpODHZftIrL
  https://colab.research.google.com/drive/1jH4rJUFawqh_6YJet1eBg3GdNw5Dbp-O
  https://colab.research.google.com/drive/1wncvaQRVshmdtwcIwHHEzDEJTYTGVAdv
  https://colab.research.google.com/drive/1mVY1GANwetn0NgagHd_906OQlkW_NNWl
  https://colab.research.google.com/drive/1jHmpSAs1_1kv5P7lFK0IVxv-DytbaqjE
  https://colab.research.google.com/drive/1svo-R01B1927yZD1yzIzww7adHg2bRkB
  https://colab.research.google.com/drive/12GgBNF1HnczuuxBNgl3aV27H8G0OLeUk
  https://colab.research.google.com/drive/1y2DxkkOqJ1lK95T78IQ4UsCf7QBWCbf3
  https://colab.research.google.com/drive/1mZEOnkoxvVp9GDNsVTVJ_9qQB1lsR2gd
  https://colab.research.google.com/drive/1sYgRVzk-ofucykmY6jxGX3m2JIAPWthP
  https://colab.research.google.com/drive/1wSfpsQewJ_kBe4s4-Z7IL8EYpRIrOQfJ
  https://colab.research.google.com/drive/1Yo1q_d3CvTJ9Xi-haTCA7Q0F6iZTATet
  https://colab.research.google.com/drive/1lYHMjv6eH4n6qtcuTq53FzmCuYPuCDdw
  https://colab.research.google.com/drive/1SX5CcQB7cmn4w0i2MUh0cBdS2i73MHbK
  https://colab.research.google.com/drive/1r-NXUTbrq_dgDktCw9azh4raOzMyRA9q
  https://colab.research.google.com/drive/1TTYEf-Z0PlLZkA0Ee8sbDdbZ6_b1GbJn
  https://colab.research.google.com/drive/1HMHp1Ywk9pKWQCitBZ9GxPAd5dNROz1S
  https://colab.research.google.com/drive/1rCr3CvgSu_UeiA5flTZ01iW0kfZj8yny
  https://colab.research.google.com/drive/1TRQS7Zytnkc6ATwq5aFEkPvCJ2riOu72
  https://colab.research.google.com/drive/1Vbczzn0d0vMs0oWwcL0Y6s4_92vq4E8E
  https://colab.research.google.com/drive/1HcgfNQkuLPLKFMRXkEWcOuNiAAW8y8r-
  https://colab.research.google.com/drive/19RP-MJoH7loxndZJK0TW0SL5qbvsSGni
  https://colab.research.google.com/drive/1IzWDcVCu8EvHLSEz7yaNjYktItnZDqCm
  https://colab.research.google.com/drive/1horSE2trmT1YDlEUdUe2qFHNZFz1DyNW
  https://colab.research.google.com/drive/1vF5jcfn1vX00M6jpprqwQ4gFwTyFZJV5
  https://colab.research.google.com/drive/1g2yNepGYHi-TwIoDnCQzA_Bd3iMkK5CD
  https://colab.research.google.com/drive/1n0FFn8bHY1WBJ29kbWdmhTrW606lL876
  https://colab.research.google.com/drive/1rWCe_1R-5mUlF7xH52Dj58pd2-aFD68x
  https://colab.research.google.com/drive/1wcZ0drG3FrUihpKZCvrn24HKRsXrQPqS
  https://colab.research.google.com/drive/16RxiiiZ_6zi82MZFcsLFL25sdnkLmK5n
  https://colab.research.google.com/drive/1hFgVA4jLhKSt1_LRKFsNp9gANZRgxaCH
  https://colab.research.google.com/drive/1Ku9m48WlQ3UN5sT0rvDSRq2VWksT-oRd
  https://colab.research.google.com/drive/1iZpM6V8m-FHq2U5U3s0qh0eH3tPEiTux
  https://colab.research.google.com/drive/1dEKykUeVSYLOhSCtEpBhUfOdmEZJRhUD
  https://colab.research.google.com/drive/1eBYIkDHeMMg9SMS7RAl4CO4qvFWbnzYq
  https://colab.research.google.com/drive/1_KZzx-_3VbzyunLPOjHjMNGNEAqq5cuX
  https://colab.research.google.com/drive/1QWnReqi5vUvuj-h2ArPu-oi2haTCZA1m
  https://colab.research.google.com/drive/1Qmwwx-rFwfoocOXFWHvBADR482dQHdG1
  https://colab.research.google.com/drive/1dhcxg2QrqkuHx2789pw3K-7t61aEF5tC
  https://colab.research.google.com/drive/128R50oCQO1s5Ni6oZZ7egba8Lc_vYjM2
  https://colab.research.google.com/drive/1IJi8VZQJWJMFjV-Rul-SN2VEWmGrVB0q
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1XTdKl5mPOWVx_mlgk3YVX_VUenpoVYMr
  https://colab.research.google.com/drive/13cNxAIf7zH_CuFQcYqxmRFqZjy9OkBrU
  https://colab.research.google.com/drive/1Ma9PiHWuT9grD6eQdWP0OqlOiKjwF7g5
  https://colab.research.google.com/drive/1sVZgcFPVbwC8VPMPj-4riG2ns7McqKRY
  https://colab.research.google.com/drive/17_6s35c4G8JaQUjcFd5MZ9sKnfKJg1-f
  https://colab.research.google.com/drive/1J-zNwbDDZZdwqfacpuUDw6mbp5TdkdWM
  https://colab.research.google.com/drive/1hzc-uNF3J9dEAk687-HgiilswLACGyqK
  https://colab.research.google.com/drive/1eJd8D9l1GIn1jSXfWdwSWNXgA48C-bLn
  https://colab.research.google.com/drive/1l2Dv8BZ_gQpqsRDNJZrpJKuiBgLMxsDb
  https://colab.research.google.com/drive/1UVuNrEUoEssebBI7hxxu5abrIKQgCZn7
  https://colab.research.google.com/drive/1VQwcs93MBNlYGY5U47a-j-WloHhFkwMh
  https://colab.research.google.com/drive/1wMnFilRFDSsG3Vw93R1yA_pfrwMbpqFo
  https://colab.research.google.com/drive/1TNK4_7WSPAGSBsp225n5LEZImaesM3OY
  https://colab.research.google.com/drive/1CMAMo438LJLyGwO8tmZU6sHVQAhSEyNH
  https://colab.research.google.com/drive/1p7IpNQjt0WxlGPQvdmCcTxhX6wjAld7A
  https://colab.research.google.com/drive/13j03NBplxK-pV-OTp2GZHbrrfnaUwVW-
  https://colab.research.google.com/drive/1jPd3y54tBOYIuw0a9yvHxeGjZ8EKtWin
  https://colab.research.google.com/drive/18Th1O9KXCvUeyf3a1bjO9pKrFoagN3tU
  https://colab.research.google.com/drive/1_o6HVZns9LpK2_3lFFwhTAHHiiA-gUWH
  https://colab.research.google.com/drive/1WBgZ5Taz4j3J1nMpQgMCoSWn-CkYTBgM
  https://colab.research.google.com/drive/1Wh7woLx2Wfzy0u9bua-yJveSlyVRPAWr
  https://colab.research.google.com/drive/1ye6BUMEsqvuGfYpdTEOw6yhriJUi9QKk
  https://colab.research.google.com/drive/1SoIlg4h1tPz8J_uhCeXToxN95M_f_nzq
  https://colab.research.google.com/drive/1AytqY0s2_ZveZw0KlRiZVqLR6XyVU-d2
  https://colab.research.google.com/drive/1GwJSi7Fy78iSvGUIBGhKvElhb120NX0r
  https://colab.research.google.com/drive/1NGisAFrKAJhNkzwknZEftL1i-W1UoXrY
  https://colab.research.google.com/drive/1aRg-gN44_iTpRugVbjnMyrgzdDkOmcbx
  https://colab.research.google.com/drive/10Qo1gmBOSsq0fx0VfbwghBBKja3HkTEC
  https://colab.research.google.com/drive/1NVQ80tid7qn3YgqpgUCb5UwF5xeY2-Se
  https://colab.research.google.com/drive/1mdQv6mwatPanC8Hiz8UnZ9OZhvzqMoTP
  https://colab.research.google.com/drive/1_GqqKWjrRzsXRQvGcZ_twQQGnAk52pQa
  https://colab.research.google.com/drive/1Y0AHLoGGLH1SWq1fav0W3jHIGvBaNLjt
  https://colab.research.google.com/drive/1Q9YxIT1WVlw_Kjmqw6L5U09uuiO9gkod
  https://colab.research.google.com/drive/1RO-ub_J9_700Z6IgxvbvaJ47b-sVG5VJ
  https://colab.research.google.com/drive/1XJ14NCDEXCZ4u8L28fFaXvyu9-o7hmeW
  https://colab.research.google.com/drive/1XeNz_LXhgifzrTg-FsoVaQRcYxmdR0v5
  https://colab.research.google.com/drive/1NvCvTN2EbaKQD3Nxc8pI5OI7hUbc7O8s
  https://colab.research.google.com/drive/1kCoKyESkDdbPhtahlfXVG6MZ-UeMDYdX
  https://colab.research.google.com/drive/1YMXGlttr7wNoa09S-kilECLJyATMUrKf
  https://colab.research.google.com/drive/1zMdqi_c_SVt2LJKP4x9wzazHD4Vjo-cw
  https://colab.research.google.com/drive/1eqsnaGkre3xY3Jx4gmwjmhoa0x1HHLvt
  https://colab.research.google.com/drive/1qEyk00flHs8Lm6FKIzSYFI2UE_vTcucn
  https://colab.research.google.com/drive/1oYU4e3LSn_LxYiUEQIqIINXWy7D-oGW6
  https://colab.research.google.com/drive/1TKYcXKjzxlRnaGTjVFX3RsyOT17mflxL
  https://colab.research.google.com/drive/1hOesXk0d6x4tnriNkW0aUY4t-eMjs67D
  https://colab.research.google.com/drive/18sMAWqSU9ERysvSJJoSa6UHQlxRPUPYr
  https://colab.research.google.com/drive/1_BtXMg1KIoh4aBWExYxuEEXcC6DdYfHF
  https://colab.research.google.com/drive/1cuIurXrQTGPBABu6IzJA_E_djPZav1bZ
  https://colab.research.google.com/drive/17znHGNsc2vQxTCg0paH_hFjjUrQqaSFE
  https://colab.research.google.com/drive/15WctHpiEM3ZRtqZzDcuzk_FA1_5Plrjl

  Răspuns
 6. https://colab.research.google.com/drive/1Pk_72_Z7qkmUxXcr0Q5i7m9LHp6GUg0F
  https://colab.research.google.com/drive/1PxroQnL7oRgm1ZHzo7IlzVva2R-vNDxQ
  https://colab.research.google.com/drive/1poaWr__GkjtGjKw82G03mxGD0KN4kVS2
  https://colab.research.google.com/drive/1TXUdB3Nlyg8zjFXZX-IFeere6y6Zhsab
  https://colab.research.google.com/drive/1QwTFQD55vVj1V52xS6EnElA-4qhvTwGl
  https://colab.research.google.com/drive/144nqhURrrafnObYbdktCfTv-v3boqcO0
  https://colab.research.google.com/drive/15u_rFCGfwJGkfnyayAuUAsW5JbKCXwE1
  https://colab.research.google.com/drive/15fgiaCKkox7WbM9Jmuc80s-8EMQMy_8t
  https://colab.research.google.com/drive/1wOk3urTirbbCe2cT_CWSUskzEKOej078
  https://colab.research.google.com/drive/1Ee2zvJ-iuO1VM6YSSlZuG3-S8lEooV2y
  https://colab.research.google.com/drive/1Mu09GMnQ4UA8uCr5yqMXFMgP_I0puSBy
  https://colab.research.google.com/drive/1N3xY9hkZBwkbHWUKyHCcb3mpl1e-uoJN
  https://colab.research.google.com/drive/1AU7lwWgV72s38UDFXqlzuwAwPAgYBog2
  https://colab.research.google.com/drive/1PZSbVPZwJDXF9oONWpNY1BehBKRtm_JU
  https://colab.research.google.com/drive/17-Tatg9UcL6A6soFdbtquyvfa5IQcrv1
  https://colab.research.google.com/drive/1b7F94CZF61Wco81cTkcRuj9fSr1xpiIx
  https://colab.research.google.com/drive/1qcblh_S-hdQOBHBx7w-9bIVm91wSAJ7t
  https://colab.research.google.com/drive/1qcbJktZQOUv9zeKu7hZlxWq2dWNAQWuk
  https://colab.research.google.com/drive/1QQYZhiTdpUyTeDPMou6YDP-c7Xn_uznP
  https://colab.research.google.com/drive/1UVuNrEUoEssebBI7hxxu5abrIKQgCZn7
  https://colab.research.google.com/drive/14eanEdpMEf-T4jSyAEAJ9EarB5hN6_6L
  https://colab.research.google.com/drive/1n0FFn8bHY1WBJ29kbWdmhTrW606lL876
  https://colab.research.google.com/drive/1rXWKSwtFrP-GgM4JeGb2nAxo6wbbfuBH
  https://colab.research.google.com/drive/1M_qH2-bfxp7ytAaYGLHfjS6GCbpSIPAh
  https://colab.research.google.com/drive/1aBUmZHUoxIqxxrKbQWI3rIiGkesQlvNJ
  https://colab.research.google.com/drive/1g6DMxOZAkfCn0hcxEfukZeXKJE19eDU9
  https://colab.research.google.com/drive/1WqiLQr9E4jC0jf1WWfszEUh9wuLhsE8Q
  https://colab.research.google.com/drive/1Pbh6uyoLVf8c0rCh9XPPmerLGadJ7LL5
  https://colab.research.google.com/drive/1sBox3ZLS64sSvXjt1sh8C-7dfw9mrt0J
  https://colab.research.google.com/drive/1lt7-nLTA17mqKFEVX16CA5w-thMLXnU0
  https://colab.research.google.com/drive/1CwjTldwuBIlrF6O4Qea5wPDMUOC9qagW
  https://colab.research.google.com/drive/15nR-luJDMua9HbJwjIJGb1xogQ-_t7ss
  https://colab.research.google.com/drive/1_WqDnugVu3UXqGzqB3HBdOH3LzxsJVaT
  https://colab.research.google.com/drive/1HGlyddoBBEXyPwUOI2DCsE50d0yYCHuF
  https://colab.research.google.com/drive/1UNV3Qb8JAbOkXL2_5Af-HqFDLS8NctYY
  https://colab.research.google.com/drive/18OgT29f48Vm98CugQ9IqMoGKC8nEUxk6
  https://colab.research.google.com/drive/1Oihtbgb063GJ-sd7QuRw0M5IuTxPNH3H
  https://colab.research.google.com/drive/1Fx8VB4r4iJalL285vPJ9l7yq61mMZ_kt
  https://colab.research.google.com/drive/1AEGkQ3WqyUJ_hhUFcUejFGkRZN37AYuC
  https://colab.research.google.com/drive/1tIEH-N6V_rg-3irDKEzdjlSm7b5yxLbI
  https://colab.research.google.com/drive/1STg82AU_9hGSPaSNqlOr2uOfrHKMRTmn
  https://colab.research.google.com/drive/1XWXCGPTn4oBCVJcS-n38MMut4AO4xiY5
  https://colab.research.google.com/drive/1w9cCrIqKEjv5XtNHUtA5KLnQ-u0WFhUO
  https://colab.research.google.com/drive/1D3ICJUevd6jY2D2Y2jZRtDpiekuPi7ll
  https://colab.research.google.com/drive/1uthAu29-dJmeBczBXt-_KRCDdZKKqZun
  https://colab.research.google.com/drive/1yN2WfBRjpqZIJXmIoRkMbaOS10i19kwx
  https://colab.research.google.com/drive/1oM1bMLynIqRdQDyiJItyQb7C0Pw2Ein7
  https://colab.research.google.com/drive/1gYb430faRUbYFC6H9NyP5zipt4ojNmW9
  https://colab.research.google.com/drive/1ZGHS78gqnLXsO65cVbI1Xmn0WV-JSUnD
  https://colab.research.google.com/drive/1dblleBccbB71psGxbWGBKn40OAkk0sLh
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1pLkhu9eobGJO12p1nVn4y8YD0h7Qqwb2
  https://colab.research.google.com/drive/1tTPzSwwPw9V3S2ehGGSiqaJdN1wUKt8H
  https://colab.research.google.com/drive/1_36CHuu_vvLImGjIxkUFMl0c7BKf6mx4
  https://colab.research.google.com/drive/1DKVsj9n1KytF3Vzfrdt94XU4iePpDKvR
  https://colab.research.google.com/drive/1hONZQZC0AZ6WoancBW-o1gywy8ma2KHP
  https://colab.research.google.com/drive/1tOYsepD2VxA8OLpVq6s_GsvquZZtfEiw
  https://colab.research.google.com/drive/1KQlbuRfFowh2Ie_sX4mtaa5t4P9vJ-Xs
  https://colab.research.google.com/drive/1HZ4Q_s4nlDXtXYLDNykfjV_gGrhijZ84
  https://colab.research.google.com/drive/1j6Ybhjv8-1kl0AU9n7LQFfxhPNgWJC8O
  https://colab.research.google.com/drive/1rOkbAXKxFLRiGeoRu6WqQqOQI5Ca-FVL
  https://colab.research.google.com/drive/10w1NQafXtBQIGuAvBxdj7kMWyWfQyzJD
  https://colab.research.google.com/drive/187UT06Rf_HXuGMdOym0WoAFZCsPVj7Uu
  https://colab.research.google.com/drive/1fd_Sb5XC75tvIc3RpZ1D7RPUCh2uoiXQ
  https://colab.research.google.com/drive/1ncYVq8qjY0MycrlrA7PWn4OSuzparGJx
  https://colab.research.google.com/drive/1l7jmfd4kRg7IJ1brk8O0TxyvHqQeypZN
  https://colab.research.google.com/drive/1jpt3_1MiFmA-qWibKkyBUmc-IDxqzWIL
  https://colab.research.google.com/drive/1ExZA3A-AFRU4ws8ZwhXoSi9ksNQwdQyg
  https://colab.research.google.com/drive/17p6RGHQTFOIIlBEorS4s8Dm-CQjk1DLu
  https://colab.research.google.com/drive/1MoTlHDMBo7I7S2Lqyc3xQ1rZFaFiU9Lk
  https://colab.research.google.com/drive/1l-YPwRdHzheil29nECzwrXPdvh766aeH
  https://colab.research.google.com/drive/1dZ6GsfNQGwjv8OjIQD0kNLe6yvzQAyko
  https://colab.research.google.com/drive/1PgjKqtkgMPUlsc8HNHBjeX5v9yH-3aTD
  https://colab.research.google.com/drive/1CojD9BIr0YIGe32hiKy4CuCR3kuudpcI
  https://colab.research.google.com/drive/1LIxJNtwc01O9V5t2hhbLgAEJ6UTeaULM
  https://colab.research.google.com/drive/1N71dSf55pfP69q_l1hD1IK2_YW7lRo8Q
  https://colab.research.google.com/drive/17NlEl9VoxRM2msRUUxn74DXndsT45Bsu
  https://colab.research.google.com/drive/115TfZK8kR-pQ4rlCGax-gOvcsmxPyKPr
  https://colab.research.google.com/drive/1IwOkpzkSnud_FohAc94gi2jHZJt-MiaC
  https://colab.research.google.com/drive/1L2RBPqnM5usiQexFCbJ_DWxr8Bo6M8Em
  https://colab.research.google.com/drive/1wbd-EP4epdkLyJFtrv2dA9x-1FX0ugqh
  https://colab.research.google.com/drive/1lyj3u7RsIikBmNjaUvzleK6XhPf4M5Zg
  https://colab.research.google.com/drive/1B6Yjp202n7BW5wJayreTzfqMP9TFsV5P
  https://colab.research.google.com/drive/1B5x4pswbsxsVjK_CIoCtUsr7dOL1H4ZD
  https://colab.research.google.com/drive/1sbDp8cL2yJ1x269Wqtfw_QbZ8h0t_xLv
  https://colab.research.google.com/drive/1AA09a-v2Tx_LNOkclQAr5PmiBHFRJBuM
  https://colab.research.google.com/drive/1SL60d6MCicPvYcRPUMm16TlkAVCg-nVX
  https://colab.research.google.com/drive/1vVRZ8EayE_M7R0k-XA2ZGAHmV1ZO84mY
  https://colab.research.google.com/drive/1LC_BuF0DyYnP_q-P-y-OMDZMbkkdL_tF
  https://colab.research.google.com/drive/1kNxtCTcA8n3aIM4cKuhHtrM0r_jCPfBs
  https://colab.research.google.com/drive/1Bhm4P-d4rleHrVs_wekoRS21w1rL6OEj
  https://colab.research.google.com/drive/1dWU4hobOoCPUorBiUrFe2R1eb61Wco03
  https://colab.research.google.com/drive/1vAVvZBrJrOddeJnPlIrQuBicnofFEWNn
  https://colab.research.google.com/drive/1SX5CcQB7cmn4w0i2MUh0cBdS2i73MHbK
  https://colab.research.google.com/drive/1p2DT-Yqh9EWXLtlfF6NlxEnIpVdkDxeg
  https://colab.research.google.com/drive/1Xld9FqIWsAxfw9aafxdwieCC5v7b4s2w
  https://colab.research.google.com/drive/1yLcwzuN26353m_AM_37Z3OmiLjXTElHk
  https://colab.research.google.com/drive/1g5zt14zFu_Fg8otJRbhrzXLLq0QQvFFs
  https://colab.research.google.com/drive/1VWRZ6Hk1mIGqnl1i2Uc7ykGGqRzcEjNV
  https://colab.research.google.com/drive/1PtnigRXckgahY701T2QwRw1goNq7ZKWr
  https://colab.research.google.com/drive/1slATG-vSoYYT45iVMqVw-RMFFi3h7k9R

  Răspuns
 7. https://colab.research.google.com/drive/1eNzdFVxzMB0ozRSgQ5vFKMDCi5rPEzsk
  https://colab.research.google.com/drive/1jWT3hSqom66JNQSGX3z16lAEiADaCJeb
  https://colab.research.google.com/drive/1G8uyrPomSPdV10u0ecMlVohNdhuYltu_
  https://colab.research.google.com/drive/12_2OPt27A92fryA9Mw-1BWC4GBzEjL9D
  https://colab.research.google.com/drive/1cPxsgqKYUyQ64RQ7bIXGtMQnXzCNm9mf
  https://colab.research.google.com/drive/1it6SUd4j3j2q-vaW1pfVTbtvlNcjjuPV
  https://colab.research.google.com/drive/1DQZ7322SB4fUGtQCsUdp0BI_kiZelhw3
  https://colab.research.google.com/drive/1rps2piqoJ9P5G-GCbTf2u7xB249x8f4R
  https://colab.research.google.com/drive/1sUWa-DI3hY2pPdsZUSwaGDyDOflaTiQn
  https://colab.research.google.com/drive/1cT8u1yhDNzmoTqHnGVeEDMhRamfdON04
  https://colab.research.google.com/drive/1WZ7YM5cVkn5sCnWI4cctVWTeQPd0knsk
  https://colab.research.google.com/drive/1B2tTjR_pG_bN3GQUjEeUMtjRph3fpNJq
  https://colab.research.google.com/drive/1QLVHu6Mv8KU6TeOmnF_lu1ENfweTi2mn
  https://colab.research.google.com/drive/1fID_3n-M5u_CYdtcuB8fVGB6QHI6dMO0
  https://colab.research.google.com/drive/1-VIEKOJJHMQDsMRmFckgFTcC4n1me-Nh
  https://colab.research.google.com/drive/1RJRAzjk3ylb0JKlDx6ig3Cj0etp9OEpM
  https://colab.research.google.com/drive/1plRyzmaPrbIWtX8zeHCrredRD8iKyWmX
  https://colab.research.google.com/drive/1u4n8-17XYgS_b9W8DXopDLE7li-SI_rk
  https://colab.research.google.com/drive/128av8JZL376qR39frHq3Zf96Rgc56M2i
  https://colab.research.google.com/drive/1VUGUHZ7UlAs8vFrnQEYCgRx__vVgZ5QA
  https://colab.research.google.com/drive/1C1pffKvoyO_g5c6RkL5W673CxP3T0YuL
  https://colab.research.google.com/drive/1W5wt0FGieYZqIVo10aywrVJ07tpOtq7h
  https://colab.research.google.com/drive/1NYCAzWB0lcx9IpvHoxefX788TzICJ2c-
  https://colab.research.google.com/drive/1fSYx9vKlBpkPStK0WhnEXi4qQmndy57n
  https://colab.research.google.com/drive/1-63fLBfcw8SuKQim8_1_78Kv9c4juGk-
  https://colab.research.google.com/drive/1_Oiek5UOXo0ZhTRYeyYU6W8UQA8Vu4yE
  https://colab.research.google.com/drive/1tzxcnDKv7lvwc6rf8pjlRe931BivKbPN
  https://colab.research.google.com/drive/1sWi4MF_YB45Gc3rnSRh3EVVabxEzus1B
  https://colab.research.google.com/drive/1BFvqm88aB7dE1SAQMjBYiTcNPqZY9vV8
  https://colab.research.google.com/drive/1jYtXo_BtLe_UPhFDRtJYIW3-XL-SHzWM
  https://colab.research.google.com/drive/1j3hxJO3-fxhNiN6UKO6X1r2Y7-J3rKLk
  https://colab.research.google.com/drive/1CwjTldwuBIlrF6O4Qea5wPDMUOC9qagW
  https://colab.research.google.com/drive/1cUl8gDbukGdFppAPiB-RM218KcNzzdIM
  https://colab.research.google.com/drive/1_VVv41pUV8vyvBb26dY33jOHk4ekyiR3
  https://colab.research.google.com/drive/1JVliJ2Bz6C58Nxvq5zBHlKUC3nbdIyoZ
  https://colab.research.google.com/drive/1b7F94CZF61Wco81cTkcRuj9fSr1xpiIx
  https://colab.research.google.com/drive/1ty5nvvSPxPfqCnMdzVZwY7MFy8_8ViXp
  https://colab.research.google.com/drive/1GldZuxsnvt6CFcdmGon6LRmVEN93X7Np
  https://colab.research.google.com/drive/1LQYVm4f_XYuG9Z81Zwx7k_zlaL4Vme2v
  https://colab.research.google.com/drive/1vCnqjP4SZU0dXQdJkcufEtFVF5V1_9tc
  https://colab.research.google.com/drive/16axebuoA2VmYNA8-tdD_uEB7VAZFq33-
  https://colab.research.google.com/drive/1hvtBepT7f2tH6Xi1C42h3aU9BSBIvfNo
  https://colab.research.google.com/drive/1cosJ8F-RBl7ROKV0twDiwUKWDMZLQLAb
  https://colab.research.google.com/drive/1c2T2NcxSzlIREHEDMTAtjiJOUgYQVQGE
  https://colab.research.google.com/drive/10INZRsEoQKEA2SIQnBfz-jgZvhtpq2Jy
  https://colab.research.google.com/drive/1HDy8Y9ZO3iQjuYe7XZJrGptQrdkJkBuZ
  https://colab.research.google.com/drive/1RlfUbp3iZYoUmtIvCwAEd2v0rYuUHtMO
  https://colab.research.google.com/drive/13er2LrXprmpZLwME912Jr4nOR3Pt0akg
  https://colab.research.google.com/drive/1t6ZtndmuYoAZMK0xHv_O8r4my4LSwC3m
  https://colab.research.google.com/drive/1A6k7n4-PVtjW30i1_ZZSAfZ6bZlXysVW
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1Spx8TWfSPSB2DxFayTjK6w6OjfWTBTcS
  https://colab.research.google.com/drive/11hrfTHq5oDziRt9CqgQDEFxXqyc33UZm
  https://colab.research.google.com/drive/1L5kSWPvMmB2g4cPAgiGKKjYsrvQ0p5L8
  https://colab.research.google.com/drive/1cwRaBwTEqQjbn9GBT_mCa0Fr2CUzQDlW
  https://colab.research.google.com/drive/1D_Wj6s0GZSsAhDlQRhThg3oAiEj8ohKa
  https://colab.research.google.com/drive/1uuh2f-5dZMVA0p0VTyiripoPv7heTUmX
  https://colab.research.google.com/drive/1O6XY7E4R41Wgk6SglFVy0IDsHv8vkAtd
  https://colab.research.google.com/drive/1IejYlkMlgC9bCx4HaWUL3NOGUxdbpGVl
  https://colab.research.google.com/drive/1AHfK_lA5mrXf9OSnaJbtwuElIz7f5QKf
  https://colab.research.google.com/drive/17NlEl9VoxRM2msRUUxn74DXndsT45Bsu
  https://colab.research.google.com/drive/1KSIxPP_Rji5zD7BONj9MytYEm7uepLuk
  https://colab.research.google.com/drive/1aprdQw7Jnv1qzBo9-w4XaZGYOrgOZ2kD
  https://colab.research.google.com/drive/1yDNRVXnt8KAJ6NGgiRL9xVWFBRdiWR9s
  https://colab.research.google.com/drive/1Pz1t_6DN2vsbgC7iy-fumHtfFxNMlgA1
  https://colab.research.google.com/drive/1SCngSPMjHuqnE56aYBQwCrASWeyM1Vra
  https://colab.research.google.com/drive/1Vcmtcz71NGEeJA1M_ewi46u4GQ_wnFXo
  https://colab.research.google.com/drive/1DGpXHHXaVZLtl6uKRWN2tRANKSOoFWTt
  https://colab.research.google.com/drive/1TqWwas4Ll0p7_fbR0cgtx50Gn-Aih3B1
  https://colab.research.google.com/drive/16cYtV-av6WSMYlSdWQ5xRpk7u_7EtHOG
  https://colab.research.google.com/drive/1p_bjv0jFctXBuSKtHCNHdv_LQvaui_rx
  https://colab.research.google.com/drive/1ygLHewZjPNgFLyMlUtKPrDKE7fpAnE2B
  https://colab.research.google.com/drive/1t1wn09W4jUi-cHvcZBTdcONsBM5fFkyb
  https://colab.research.google.com/drive/1Bia27GqM7oP1azhYYvL1CwEjsf_bzexS
  https://colab.research.google.com/drive/1p8Mhgb9g2SNgWrloViGdZrvl678i_PTq
  https://colab.research.google.com/drive/1pKrjxINHMhRCMvsECHM0BVHrlidEEwbe
  https://colab.research.google.com/drive/10iexMOU2PzXEC2SeXP0XeVb4RaIqFZPR
  https://colab.research.google.com/drive/1_FIdNL3FF3DcWqEEp4wcIs1i0tKz_Sva
  https://colab.research.google.com/drive/1m_TdKZr9QDFq2kyn6QWskfxxCLUS7-Ks
  https://colab.research.google.com/drive/1XXa34izFnx73shQXQh-reQ2kPb9Z-2ME
  https://colab.research.google.com/drive/1B5x4pswbsxsVjK_CIoCtUsr7dOL1H4ZD
  https://colab.research.google.com/drive/1CN_-szF-bCx5HQrUnnnQOsKAO1mQUYPk
  https://colab.research.google.com/drive/1ee2eCqXKTMb5PhMARy5TKrT301EesL_s
  https://colab.research.google.com/drive/1lrAMRBOzE5suU2KwFXEWAXEYy0t3YS7S
  https://colab.research.google.com/drive/1wP1J7CvVVEkLYo8SwMQNYuU0QwqBZh9u
  https://colab.research.google.com/drive/1J5duEo-gbo1DgtCsCfYeg07qM_OapEFv
  https://colab.research.google.com/drive/1yKUtHwu7QuH0GyoZSMDQBFMsSTb-gEfe
  https://colab.research.google.com/drive/1JoNDF8ttEkoCg0kvje2cKCXfrfUPLmA7
  https://colab.research.google.com/drive/1N71dSf55pfP69q_l1hD1IK2_YW7lRo8Q
  https://colab.research.google.com/drive/1XhqGzAozuKVlysYPdgE7fTgVLZUW91eg
  https://colab.research.google.com/drive/1IGcF5OUOcf3Agnnflb8qh-MxICXsndz0
  https://colab.research.google.com/drive/15_Z9Lv9NDoa6yGoJvg2tZur9-5hnMuyT
  https://colab.research.google.com/drive/1JwJgsdfJdhaXy-ccMoRy2IJ8eDRBuLbd
  https://colab.research.google.com/drive/1r4RAlIyNV0kiRKtw41Yig19YoFeUsv4W
  https://colab.research.google.com/drive/1f6r9osAZW9JSB1hyfn1mrufb5ADWAK0i
  https://colab.research.google.com/drive/19bOYyrr9JMyqWXK2lhvXHgWd1qZSCooq
  https://colab.research.google.com/drive/1SVF7FFJHaAy_05IrPWcSf8cExIQ5vOIC
  https://colab.research.google.com/drive/1JqserW14FejPCMXIEF2SYSATFYwa3EWj
  https://colab.research.google.com/drive/1dK_7PrW0_3oBOkKA0OKqvaIcwwedtPha
  https://colab.research.google.com/drive/1SO7O5doWHAxuMbnnqeiHAUMwa1m5VYIe
  https://colab.research.google.com/drive/1hvtBepT7f2tH6Xi1C42h3aU9BSBIvfNo

  Răspuns
 8. https://colab.research.google.com/drive/1x2cSznl-ZUlbSM0nyiadUnGsc2R29szh
  https://colab.research.google.com/drive/1rQfCEYoFiYrmYeB_xsiSh2Cnv3U8GXId
  https://colab.research.google.com/drive/1cPe3JmEgPo3xmq9nK4uJrQ3rLcK5F8Km
  https://colab.research.google.com/drive/1HvqQ-eKpPhiRZe6_8-t7-s7w-02VWd-F
  https://colab.research.google.com/drive/1Q1c1HhsM2UScs4DRLhzvlh8lRovOFA-G
  https://colab.research.google.com/drive/1dUNCTrw8S0c4VgPzrajI3efMpriNTZFI
  https://colab.research.google.com/drive/1v_nSfGDAQci_UVasoULYvmnPKarvBMV3
  https://colab.research.google.com/drive/1-g8W0KKrq4zf5NbUBlx-0Gur9Id8ZTTh
  https://colab.research.google.com/drive/175kZ7HNSmCalq6ZB94XGrvkSiwrRQjTt
  https://colab.research.google.com/drive/1Fx8VB4r4iJalL285vPJ9l7yq61mMZ_kt
  https://colab.research.google.com/drive/1nG8vBEGq23BFQ6k0dvcr7FhEBRQ4MJqo
  https://colab.research.google.com/drive/15Y-VXXg9dfZIEYBIVzGYa06KXW5pF6tA
  https://colab.research.google.com/drive/1XThdX00gH3ZL14AFg49LZBVU20STn86A
  https://colab.research.google.com/drive/17a_BmJiTdfKnehzG2UfulVteTO3lUKAJ
  https://colab.research.google.com/drive/16hIMv2dlUec–793RExKFpHwwfOD6Mm3
  https://colab.research.google.com/drive/1vt-OFUbVK9HpUI7VNa8f5L5cr9qPef9d
  https://colab.research.google.com/drive/1XAuQ89M8DAIgVq3Bo-g2D8FC2zeIKNW1
  https://colab.research.google.com/drive/1YTVstImJy9hSLWKYmit9JEOCPTy1dPFP
  https://colab.research.google.com/drive/1LVUHWPltZMiWCGhUCPhxn5kK3V8YOT9h
  https://colab.research.google.com/drive/1e4Fgh1GtdbbJrRlxnFTUOqDWv2DwUxMe
  https://colab.research.google.com/drive/1p1ShJlPYYtqm0VvFfwDtUeoyqxMNOhrd
  https://colab.research.google.com/drive/1kICTSBXaBVMokRMzVrJelm04QJOLGcse
  https://colab.research.google.com/drive/1oCnHYe5R0O_8F0GFjTBf9WdognkGB6X_
  https://colab.research.google.com/drive/1ZUq98V7eqmJJK31Qu5H__I7CbHUjRZ8e
  https://colab.research.google.com/drive/1veHwORqjMnC78zx_FH08vIGwN8N1xrb0
  https://colab.research.google.com/drive/14Jv0f39euHF0qAaFfFauFxGu1Zdtpza0
  https://colab.research.google.com/drive/1w3BwimA75ePy5DiWCJQAGWEISMHKd7TZ
  https://colab.research.google.com/drive/1dQsvu9yhUUFBC1NQQuup-hFduBoSRHgv
  https://colab.research.google.com/drive/1J-zNwbDDZZdwqfacpuUDw6mbp5TdkdWM
  https://colab.research.google.com/drive/1fDhaL59T8A2vwZl2gRiowBo8AmC5pASR
  https://colab.research.google.com/drive/1itRiM-au1X0l7XKnF9_PE5mfJZIbgxBa
  https://colab.research.google.com/drive/1tivJwzmCMy-iulDSfzU0tf9OXMpUT3ym
  https://colab.research.google.com/drive/1FvMHibAcwhOWSqdd_9ZVWQxHBl_2bNrw
  https://colab.research.google.com/drive/1f81D5g80DXGiaWwoZsoiXqFvjBaBbMqL
  https://colab.research.google.com/drive/15OQLhzt-WW0s5OplI3U6m72aXT71W297
  https://colab.research.google.com/drive/1_4x2owicJ_WMalKTh1BIFyFjUnYGw2YF
  https://colab.research.google.com/drive/1EBjOF_M-WiB4SPlLx25sott-Ae331Py5
  https://colab.research.google.com/drive/1O2zcgVKaPJ7sWHDittEvnxhyEJbHhWOR
  https://colab.research.google.com/drive/1YRR64rGVDKcUN6LMpjX8DMBz18cVG_kK
  https://colab.research.google.com/drive/1QjEuA-Li_NKdCLlKpS1P4YW3B_Rc6gTI
  https://colab.research.google.com/drive/1DGbacDG17fG-OErMvEsZ_H_12ouxsh7j
  https://colab.research.google.com/drive/1gB3Tfmh2CvGuColu0wPNiISXFRxXw6fJ
  https://colab.research.google.com/drive/1rRDCSGEcbJtMHcIZHCX-id1tYXhft1Kh
  https://colab.research.google.com/drive/1u-m6GIYL1Rtlz8NU-sHxcBUqIPQ_eseo
  https://colab.research.google.com/drive/14OlsvCP4sQ4FcAGL0zasy3eOs30Zj4yL
  https://drive.google.com/file/d/1ZNvXtDbHNBAo9Nnhoo3_TKuXy6POIOz7/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1LDpmIShlK-wV0sKRtFyTjOOOFDUiabJr
  https://colab.research.google.com/drive/1uFQhWN98LR_aEIl4qay8Q7bIsyCL3mAe
  https://colab.research.google.com/drive/1d0B1wtmBDwmYl7PlZzg_vY3oysREXxw3
  https://colab.research.google.com/drive/1zmWdbl3hdfhjXlEOztBlB9-M5h6T5YHO
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1iYHpuBt8G4HCwEzUB-x8nzB9feYjIpkn
  https://colab.research.google.com/drive/1fVxmhz-bWi6ZRhaeLuMch3VbJc-1eDkR
  https://colab.research.google.com/drive/1p-bc7UcMcXDUYCwmVRKIpKFKR6XdyjJv
  https://colab.research.google.com/drive/10KByaRzb0bHj7z3hRkltzR14HqaA8rrr
  https://colab.research.google.com/drive/1UlV24oNTJlFhAd0xIbUmQObastSypT00
  https://colab.research.google.com/drive/19I5ZpaAKjMFktQ1Zbl9OYrduJPTmngJR
  https://colab.research.google.com/drive/1mCAwwEwobkLflVUEod_GvAgJXYb517tx
  https://colab.research.google.com/drive/17oMsNNp93MUYmuvQSnBXI3S182e6IrMn
  https://colab.research.google.com/drive/1bQV45_za9vB1VdywPI3qBAG3kY1OMnj1
  https://colab.research.google.com/drive/1eYx9G5K-pg8wdOw8zhFHfQ3PlFYk6q__
  https://colab.research.google.com/drive/1gtZoJ1KawcE6JR9t5W_sK4gf10q4NIaV
  https://colab.research.google.com/drive/1GldZuxsnvt6CFcdmGon6LRmVEN93X7Np
  https://colab.research.google.com/drive/1gLfRbsRzYyHFsExb0-IsFByqFQFrMP2Q
  https://colab.research.google.com/drive/1IRdhcpnGlNmscMNXmXm-aJRZ1o_MVLI9
  https://colab.research.google.com/drive/1_3iPMM3sft590jiUwWSu9o5vqGZ3hWTG
  https://colab.research.google.com/drive/1d5Bp8UDZEk1GmxuY7e9gjZBbgDowAlZQ
  https://colab.research.google.com/drive/1WBdISnu1ftjyNmo-tnDJiCh-6f0iCb5r
  https://colab.research.google.com/drive/1mQRlp0zqeU8yzWjcbr9x_Ez-mLqbxwt-
  https://colab.research.google.com/drive/1oNuaFDaHIMBud2GoHwyR9Uwa-Fh4w5oL
  https://colab.research.google.com/drive/15EaWYOE34LSooEWcTaJbi7wCjg4Ks7s2
  https://colab.research.google.com/drive/14H4uSSVkVJq3AUJBTXl9PaPU8WCQRJ6G
  https://colab.research.google.com/drive/1_AkL7KffTeUOEAsvjKZYJWGFYfM2-Al7
  https://colab.research.google.com/drive/1_fn55Gd-yId_kZ_gJyTxbxAvkVkcHsyt
  https://colab.research.google.com/drive/1DavldrEFD0gUggaFQin-V8q_7QbDt6DI
  https://colab.research.google.com/drive/1O1GoWwMqofams6Hy8zxVhzXcWTI_M7Z0
  https://colab.research.google.com/drive/1PQiFJUELOZnEySQBBGGCpD1YkcXMl0xS
  https://colab.research.google.com/drive/1D6qybZmLX-DDKFHmeEzwSdKs_fUFf13F
  https://colab.research.google.com/drive/1Zqaz0l1PAKLBw-93JlWLz402oOFFozfZ
  https://colab.research.google.com/drive/1mN5UsAKVV5W8NIB04ZA6XtFZRwf290O_
  https://colab.research.google.com/drive/11Eu3O4moRzebEkXSq-uhWIBNcUxcxVru
  https://colab.research.google.com/drive/1PMOdA2Vue1DTcYsST__w0Cswsr26_9xs
  https://colab.research.google.com/drive/1_ihB0Jv0bfvANFz8mYiuoR4S_McEgjyS
  https://colab.research.google.com/drive/1xbQ3Swi5s9tq6gtXtY1LPEzSv48ohhZK
  https://colab.research.google.com/drive/1fNQxlETHslSbLylPkwKmJEN0LiJ02K_g
  https://colab.research.google.com/drive/1T171qOesWqiGHj-kvLqq0xjQE1akW-qK
  https://colab.research.google.com/drive/16iLlHWtg4QU4JTwJ5G7IorkeQDo8Nbsp
  https://colab.research.google.com/drive/1MRETezGzEU0U9DzmObDHvDW6kcN4LVaq
  https://colab.research.google.com/drive/1MXFXhXBFAHOSzliONrhpP9OsXX_Z30AR
  https://colab.research.google.com/drive/1IHau2FmRSygNX8RtB3qV6LKdD1GKB2Mz
  https://colab.research.google.com/drive/14T3jsqyMB7tGxRIN9-xlnOCaV3cQ-9DR
  https://colab.research.google.com/drive/128av8JZL376qR39frHq3Zf96Rgc56M2i
  https://colab.research.google.com/drive/1_WqDnugVu3UXqGzqB3HBdOH3LzxsJVaT
  https://colab.research.google.com/drive/1FvrFHLVSjc7x54ujGigEUOXA6sYmyhTe
  https://colab.research.google.com/drive/12fVtkZjOFXz8Pq2bxjwoWTWTimDOlz8J
  https://colab.research.google.com/drive/1qrie9EMXAuvB4JULrlbvZsKvFXDkU4ES
  https://colab.research.google.com/drive/1q1RQkOwgkkRkDXUuBH77GQ91BuiLqWoF
  https://colab.research.google.com/drive/1dySkkcG-tgjLQOBzZQPZ6bOydRtuL1PF
  https://colab.research.google.com/drive/1JoNDF8ttEkoCg0kvje2cKCXfrfUPLmA7
  https://colab.research.google.com/drive/1wv-Lwnkh58b9P3W11wBdZ-z3rYAl4ZZo
  https://colab.research.google.com/drive/1aFvod-x67feqUqma8bHyG1PH8E9GjyJe

  Răspuns
 9. https://colab.research.google.com/drive/1g0e2c1tRNaNfXQL0-TxV1X5Gqn_Fyu0k
  https://colab.research.google.com/drive/1IuFgy9kD1DY51GM12QRjJdPZjyrPBsqt
  https://colab.research.google.com/drive/11rbLw2gT7dRogFQGaXy3OylzuCUPWpC6
  https://colab.research.google.com/drive/17lD5j2ZFK_wUndsQswiJT0NudKxhelOg
  https://colab.research.google.com/drive/13ui1-lkXIFIKUs8tVIZKUA4qKAlfEYXQ
  https://colab.research.google.com/drive/1s8mICgCwLYF2OYrxk5mCKuOz9QGui2GM
  https://colab.research.google.com/drive/11Gty0r50G1GfY63rDCmIrj6FvF9rEVaB
  https://colab.research.google.com/drive/1Mcza7xlEXNvCc9DcPufMfE0UU-dMlmKG
  https://colab.research.google.com/drive/1vm2BXK68_n62bLDUAsPCWkvSxttNo8ZQ
  https://colab.research.google.com/drive/1C3G6ZTcV2G75x5ZiDZiF5n88V7e6uiHP
  https://colab.research.google.com/drive/1xo7w-Sldkmll3Neu5SSkCB9Qo32D121V
  https://colab.research.google.com/drive/1SO7O5doWHAxuMbnnqeiHAUMwa1m5VYIe
  https://colab.research.google.com/drive/1ximbk0UevIe9avS75oesj00jrXQ8CCa4
  https://colab.research.google.com/drive/1aWaWjInNs23HitbLE3zw6KBfDzTFmlYX
  https://colab.research.google.com/drive/1xnia4slWyjKBnpCD02M92aTU8ModeY0A
  https://colab.research.google.com/drive/1NI3W_xssGhGntX5Gy_e1AdH_f_eojiVf
  https://colab.research.google.com/drive/1c-v2BKbNCAzSmTFFPab1XG0Mp2NOmTBe
  https://colab.research.google.com/drive/1N3xY9hkZBwkbHWUKyHCcb3mpl1e-uoJN
  https://colab.research.google.com/drive/1-Iu9_rFgkcGP9Q7tMJh25pkqXaJ_dY-2
  https://colab.research.google.com/drive/1YxDVXnzh0sHMrGISbBt_efXXroOSMjz1
  https://colab.research.google.com/drive/1Tc1Iq10ZruYxGTigPfsRiaaDkoTSAdxU
  https://colab.research.google.com/drive/1rVSTvFQgR1pa_YLnbAaS_FgnUfIynISl
  https://colab.research.google.com/drive/1F82iAEhvggYg9gkEs52dtan2VI3fMYrG
  https://colab.research.google.com/drive/1y-lUmYvtDm3EiYRXkEfT1Znk2afjy-Hp
  https://colab.research.google.com/drive/11AjwV2gJgMWbMwVjGsJi3jcPSQtQV_W3
  https://colab.research.google.com/drive/1jWYSwdCAfE-bEeVPhJNeDRKgTQ0_F0Ee
  https://colab.research.google.com/drive/1L_u2QcnH1dR42d6Pn9IQBA9TCVNuWayr
  https://colab.research.google.com/drive/1bY9fvWm016LbVHUENLb-dRKWYAJWN40f
  https://colab.research.google.com/drive/1kMo4NI-rCTs4hG2AjSiqfdg4wU4v1BMl
  https://colab.research.google.com/drive/1fNQxlETHslSbLylPkwKmJEN0LiJ02K_g
  https://colab.research.google.com/drive/1OUXqQ9U8FDL-J2u8ne6rT9h11g5AaKXl
  https://colab.research.google.com/drive/1GHJMhBXHYT7hgLd9dzHyXne-NKs74mFM
  https://colab.research.google.com/drive/1NIsH4VVx-AVguSdgrrIbt3lLQJXxqRfZ
  https://colab.research.google.com/drive/1QbH23f0Y6pJ2OmSc8Zip4aJR1iTj9lCj
  https://colab.research.google.com/drive/1Hz4rdoM1vdBM3l6AW4ENB9n6kcZQRmaA
  https://colab.research.google.com/drive/1VpA8PclauUztouVOrcVgcJmKXs6gTsHj
  https://colab.research.google.com/drive/1YMlouDFUbCOMbNtoDeeJhpSY0qBQe7DR
  https://colab.research.google.com/drive/1-ZddoRWqPEa1cf_E5rcWd1e6LcVFDK7s
  https://colab.research.google.com/drive/1uoiDJDJxhac3Eq–C-lU6eAEpJcXlcoB
  https://colab.research.google.com/drive/1bxkHA5iqqj8vfrbSp5InVzpkPOajDPcV
  https://colab.research.google.com/drive/12MQbVYBMLluyO7qakkPQQoVRDpuT3_aZ
  https://colab.research.google.com/drive/14eanEdpMEf-T4jSyAEAJ9EarB5hN6_6L
  https://colab.research.google.com/drive/1jKRW4zwFR5yahbk3CywvXWlaGiyMcmVf
  https://colab.research.google.com/drive/1mr6ZRKIDBMxDVrEEjGXfm-dzrHP2ZO8Q
  https://colab.research.google.com/drive/1I64L92FTHaas-8-aTt-M1ltI2H272ods
  https://colab.research.google.com/drive/1SIAGsfZeun4y15nfYL40enJXBaBOLO9a
  https://colab.research.google.com/drive/1URjEZlXg1-ejYTTvi4dJbSlwPMvwzKRM
  https://colab.research.google.com/drive/1StYTwQrZLlvy6ZNIebum150r3Po8a8mS
  https://colab.research.google.com/drive/1JTieQ0l3NzhwB1K0cct_R9JmhztrIOE9
  https://colab.research.google.com/drive/161RveGNHJ3GOOt8F44oSrwclMGoyN8ly
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1isz25E8PN58DuCx2obhjq_0tE2rkyseR
  https://colab.research.google.com/drive/1dA5pDlNfCLkHuYqv2JCuZMV8ZWmd9iSr
  https://colab.research.google.com/drive/1saNvgZVRFC6hnZVBFW9sdkYWFQJCKziS
  https://colab.research.google.com/drive/1b6hqJNieO1MN9rFCAXijEG41p7c1Fvuw
  https://colab.research.google.com/drive/1tgXQyWfxFaDnQXciDyB7F5inyXQOjdQd
  https://colab.research.google.com/drive/1j6Ybhjv8-1kl0AU9n7LQFfxhPNgWJC8O
  https://colab.research.google.com/drive/1Xmke2bJpDrndePZoYf_6i_6i1RJShb2b
  https://colab.research.google.com/drive/1nymz6SprLP4kD7iymubv2sogPUKYRxYK
  https://colab.research.google.com/drive/1aZ0WhsjQ8tSp0k3uyZmmRqon1GzOOCan
  https://colab.research.google.com/drive/1geH9eWPLcCgM0i04Z9AJEO3ChIUv7mU5
  https://colab.research.google.com/drive/1xLEJGM_fQIFk7W1gejigXmYc7jsfmw0O
  https://colab.research.google.com/drive/1JwoODzKoxDImgUHrQ16aVc8g4PamgBmD
  https://colab.research.google.com/drive/1oj2PqsqpQZlyzyvhujaExIWmsOca76hB
  https://colab.research.google.com/drive/1ftpMtXq5S4uF9Q53wMEZPZ5V5IjSHMlC
  https://colab.research.google.com/drive/1Ku9m48WlQ3UN5sT0rvDSRq2VWksT-oRd
  https://colab.research.google.com/drive/1D-_Chfu4MJZxTQzGAo6gLcqG_F-gbw_O
  https://colab.research.google.com/drive/1BpHJWhRu8n-iscizKVB6rmpLqXQvTgQk
  https://colab.research.google.com/drive/1yaFO_Ru7Bm66W6Dcqn1aeFgHCvV3xjdl
  https://colab.research.google.com/drive/1pipGAjVLqeKPkDNlW-sF4DRPmMOTK8rQ
  https://colab.research.google.com/drive/1xmasC8ZTBTgekrqPtCXjPLwnPQvzIkd1
  https://colab.research.google.com/drive/1J1kz0G1t-q6dJR3Pj23iGW3003LVdUcq
  https://colab.research.google.com/drive/1iaE_O6qucmZe5P2GSrF5koxrl3zHk7to
  https://colab.research.google.com/drive/1CN_-szF-bCx5HQrUnnnQOsKAO1mQUYPk
  https://colab.research.google.com/drive/1riZwJ7COlz-oA8_aZVnZvEIR23wMTw1y
  https://colab.research.google.com/drive/1cjfe9BUho3xNRugUfZWIzeNBGpEmG9ey
  https://colab.research.google.com/drive/1-cVu3YjRp-Y1iiQDl8KLgDXIRqEp3M1y
  https://colab.research.google.com/drive/1_rUvd2RAgZJTm819B2hkuIzxDHO98Ttt
  https://colab.research.google.com/drive/16U9lJU4tQZa0B2MvY8A_pnWtFdgb83LZ
  https://colab.research.google.com/drive/1f-LEiVlaeL9w4XAI_a9c3PpqhO2lJm9-
  https://colab.research.google.com/drive/1LtXNRt2nEBTtolfTQmFlFr-ZJ9zWaHT7
  https://colab.research.google.com/drive/1CJHg4S7SbCQ9x5Ry5m0MJsaQORzqLWNg
  https://colab.research.google.com/drive/16cxC5Lj8l1nDf1RHOAUPI_G9vJKf2RkP
  https://colab.research.google.com/drive/1ixzYvapo1u8bPkV0vXWVy5Uqn4ClnoH7
  https://colab.research.google.com/drive/17hq6Lon5WVmTbZUjp5tCDL4mHpEpL-Bd
  https://colab.research.google.com/drive/1zJ023j6AMRoGwwlnIXJrmwGuTxbqT0L5
  https://colab.research.google.com/drive/1jqYxqApk5ikx8y0Oqt66g6INWvfmU6Bw
  https://colab.research.google.com/drive/1UHGIdwc8npqNbzv0POXHYOM3l8jdtDJE
  https://colab.research.google.com/drive/13698CEQKfsGV6jD3spF1LmVaQdJ4ekqF
  https://colab.research.google.com/drive/1Nk2pWXalcO9TlJjUIU7aJvRc8OwltdoA
  https://colab.research.google.com/drive/1F8qRIXtO2Ej2GLi50oiEBQnvkOSXEis5
  https://colab.research.google.com/drive/1hhDLCUtQCvhU3RU4aBHGcnnwysZk_-fZ
  https://colab.research.google.com/drive/1LSHLDM-2g4UJsv2ZCh-FjUUFc978Dr3x
  https://colab.research.google.com/drive/1_GRo_Iluln-yJOdkkZtnd9eM2sYnNazd
  https://colab.research.google.com/drive/19CFozBqTyaviKSSriPWcyc7_49SuVrDj
  https://colab.research.google.com/drive/1sS5MbF_f6m_M4DQme2sBcqSUDYasHfx2
  https://colab.research.google.com/drive/10szuk7tzSoULfo3KawUnEr8C4w3PsLrP
  https://colab.research.google.com/drive/1do0alxQiH9XxnMrWnMeDWdvtNLutO0Q-
  https://colab.research.google.com/drive/169WMqHand3U-ONh1p-Vr0MvgvWu1Rg3d
  https://colab.research.google.com/drive/1K6Ons1Y5pvQxEaL50l1PAlGhiHWGA_3j
  https://colab.research.google.com/drive/12dJN-IpUqm0LfLVAy_9hja2iy3PjtO9W

  Răspuns
 10. https://colab.research.google.com/drive/187e8K8mUzuUg2W-pSmXU2gyAjmqNxN9l
  https://colab.research.google.com/drive/1Px1Gm_NLYhCbY_LSScAIi3AeSnr-WlXW
  https://colab.research.google.com/drive/1v8nePrIsF5z5n-YR35qeREHnoYF6xji9
  https://colab.research.google.com/drive/1ttZJz-3WkuCiiGb7cIuB2PwxC2u1tlMA
  https://colab.research.google.com/drive/1BwOPcnb_XmQPrcrV2kZWyS-Q1NmZ0QJF
  https://colab.research.google.com/drive/17Y4wyCDW6VX8hs38g4TCBopxdhA0qq7A
  https://drive.google.com/file/d/1WIqmkZ54WkN2C0BHCHzqDG2tKyqaGjqX/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1tnLhgbZtcoEfm5H8U0yGneva8UM6HNp8
  https://colab.research.google.com/drive/1pyqbG9UV4q2nRk8YKQAMR47UQceLwd9y
  https://colab.research.google.com/drive/1koyduFTeKtbz68J0lovddVEsp6HfuvPC
  https://colab.research.google.com/drive/1-AzjKsor0jWpBnHerZCWqbMSFg0lItG-
  https://colab.research.google.com/drive/1LFNx7lk7H-9XmRkOGW3pTi9Qh4gTTKkL
  https://colab.research.google.com/drive/1fd_Sb5XC75tvIc3RpZ1D7RPUCh2uoiXQ
  https://colab.research.google.com/drive/1DLLwsaZ-esqSWS3R-WPj8GrcdZFx4e8E
  https://colab.research.google.com/drive/1YxDVXnzh0sHMrGISbBt_efXXroOSMjz1
  https://colab.research.google.com/drive/10PZSE6DJrue7uvvIpymmEHmkddx4u2C4
  https://colab.research.google.com/drive/1m1RgLrh9pjvjST5n3WV2tSPt88G8qP3N
  https://colab.research.google.com/drive/1VXNbR1ZfXPqqgLPlQcaWP-pTCRByUjEQ
  https://colab.research.google.com/drive/1YrhTnKDtGsDaTtK6yVUzb-TV9Lf6K6gA
  https://colab.research.google.com/drive/1kPi-Y2mch5UAY3Xqh7RmlH0vSMqCquIG
  https://colab.research.google.com/drive/1VQwcs93MBNlYGY5U47a-j-WloHhFkwMh
  https://colab.research.google.com/drive/1n_pSONYBLzkhm8L7JZ6mL21N3WbEDolX
  https://colab.research.google.com/drive/1O2S_DNej6q2XI3zvfBHXm7dh5XNk11mq
  https://colab.research.google.com/drive/1MpoWMbFCYix0CYz1jxWjiQvZyRtwKF0F
  https://colab.research.google.com/drive/128av8JZL376qR39frHq3Zf96Rgc56M2i
  https://colab.research.google.com/drive/1vK6UPEq4am2ETgZlK1FHJhTK7pVyUwh2
  https://colab.research.google.com/drive/1-ZddoRWqPEa1cf_E5rcWd1e6LcVFDK7s
  https://colab.research.google.com/drive/1_ejimFE5hl0sCad0a0UeaX5iGA_KRu-k
  https://colab.research.google.com/drive/1fI6xx2JrDPyv0hr1CNf0yS6d_UVQpTZN
  https://colab.research.google.com/drive/1TqWwas4Ll0p7_fbR0cgtx50Gn-Aih3B1
  https://colab.research.google.com/drive/1iJeJWCrAvUF2TPj2g4faQOpoO1sP3ZdS
  https://colab.research.google.com/drive/1PrrXzNBTZFE0grXN3-ANDOr6GIen–Ku
  https://colab.research.google.com/drive/11KLMIknvq1b2Ny4I5Khyp53tJES3mmRq
  https://colab.research.google.com/drive/1zysj1CDrBciIPl8cajOQls0dMehpwEbf
  https://colab.research.google.com/drive/1EpJwH7wodVptT4DLF8EQa0oGtKBz68dR
  https://colab.research.google.com/drive/1BblfSu8NAmou0vcOfeLEYxGv_COZCuX8
  https://colab.research.google.com/drive/1IRdhcpnGlNmscMNXmXm-aJRZ1o_MVLI9
  https://colab.research.google.com/drive/13E62j5Ll9IBDMknidCHSa4eb1BgM6nLJ
  https://colab.research.google.com/drive/1wYUe2Iw1-Sxbsz5yNnyE3X5Wd3xYnlFd
  https://colab.research.google.com/drive/1ZcxoHLShyP3er1zWYZhCzDoBmwQbI9wA
  https://colab.research.google.com/drive/1602pgQdEb902XZqTLCjkfX5hrPACdoij
  https://colab.research.google.com/drive/1WabEskXWXoMnrmmghf-HDPmxxD2sNodx
  https://colab.research.google.com/drive/1SUXdqOa2bg83EmA9s2RbKsLqQVPR8hYM
  https://colab.research.google.com/drive/10Qo1gmBOSsq0fx0VfbwghBBKja3HkTEC
  https://colab.research.google.com/drive/1LFmrkKTwjIOKvNeenWEgDBd7foki7bas
  https://colab.research.google.com/drive/1PhsnFLtKqkgeCdI_CuG_nHWUwNr86GQ1
  https://colab.research.google.com/drive/1prcj0LHjahS3sWi8Sm7bhrWi6cTs-mB3
  https://colab.research.google.com/drive/1KyT0biINv3JxlOT7XIheGJ-ToGqYh7jq
  https://colab.research.google.com/drive/1lluXnpagXmRjMtGIvXb5zFsSN9fOPpnp
  https://colab.research.google.com/drive/1vYI–FuJfgbqZIs8WGAHKqgWIobEZPDZ
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1zS1YUEH9C-n5lZEptize85gLi7heDN9X
  https://colab.research.google.com/drive/141CEWYnGK8Bqukwr3Abd9JiDfenrx4w4
  https://colab.research.google.com/drive/19P_bofAvK-528sRAsCUlZd1-xYpYzcOy
  https://colab.research.google.com/drive/1WstVVjmp6IcGdjcnahwyQpOa6Y0WSLNe
  https://colab.research.google.com/drive/11B4xOjvy7volrJL2WNtG5c4V0vG4AI-4
  https://colab.research.google.com/drive/1RAF87QHXuxdskHvN-4PB5lm3AhMM88CP
  https://colab.research.google.com/drive/1wrJ6I7_m5OGNPl6W2f-tyJYVWErq1njV
  https://colab.research.google.com/drive/1DutqETGE9lQ03wl-FLHxQ9BUUPpTdaRT
  https://colab.research.google.com/drive/1H70BXTFm0mSgRh1eJgc0cNq9B63uL-V5
  https://colab.research.google.com/drive/1GLIB4l-cOvw1FrQliyzemJFx0f2dbNns
  https://colab.research.google.com/drive/12MQbVYBMLluyO7qakkPQQoVRDpuT3_aZ
  https://colab.research.google.com/drive/18J3p5EPnPpTPzOsF8AH4BIj0QbzhpCKW
  https://colab.research.google.com/drive/1_p61jCl3q8ayGkSXqcvOVGJKjULq0Pyj
  https://colab.research.google.com/drive/1tfFGUfPShjwsI0rUotShpEy0DTyOwwzs
  https://colab.research.google.com/drive/1JcoDgYQ1d-8Yc_HjpiEYzHT0MQnhhxZX
  https://colab.research.google.com/drive/1VU9zq7qFiBBe2rpoOXClfJ8YpcoHNuc-
  https://colab.research.google.com/drive/1LmPGQlsfqNIPJUqXSMAKAEVJeOCm5oAZ
  https://colab.research.google.com/drive/14WaL52HvAfqbVJ-yrIXNfERIjUsAgZWP
  https://colab.research.google.com/drive/19fQn_SSQm8F7XZgw4R42PwvktD7d-iAr
  https://colab.research.google.com/drive/1WnVx81r5oTIkXvS-mkcdvnFQMQlVpY6B
  https://colab.research.google.com/drive/1IeKunRUVqNwoib6zN7MA5havOodDEZRl
  https://colab.research.google.com/drive/1hR7YLKl1WPvGYKFBPQd1s6gckXEoB7JM
  https://colab.research.google.com/drive/1qOyOuiEIU1xWq-PQQWbfnJogqmu2-Rsl
  https://colab.research.google.com/drive/1FPL8MjYBINt1_H-LhDiWCb6eHQ859o7k
  https://colab.research.google.com/drive/1fXJpsjq2wSOxCgT70IX4p2YM0FlPiqUC
  https://colab.research.google.com/drive/1YjIWL5jFwlhu64AnH8F0H-S3U0i_VlfG
  https://colab.research.google.com/drive/1QWnReqi5vUvuj-h2ArPu-oi2haTCZA1m
  https://colab.research.google.com/drive/1mhpSGuPa265Qomky1N9AxgmN-Mflz6CM
  https://colab.research.google.com/drive/1oiicwZyWuH-7obiGMsyKzD2jNquwvuwN
  https://colab.research.google.com/drive/18Zus1D2UQx8DkAIodJg8V-RjAKDmrYRV
  https://colab.research.google.com/drive/1B4MSR-eCCFdAiBWZu8Kk1FYB7VhLCo3-
  https://colab.research.google.com/drive/1_5aqF2bS1SO-Xd4H6yyaDMU2yEKpA8aw
  https://colab.research.google.com/drive/15BVcDUxij6QKlovmVzSmcDDJ2nU48Of5
  https://colab.research.google.com/drive/1ZxknhmUMPW9A4CyVRC7S2xfT8AGKqz64
  https://colab.research.google.com/drive/1KlX9rJ7eBRB6X-lAhp1XMBpvy0HN8BVM
  https://colab.research.google.com/drive/1k4qRx-YQ8woISIWySohKbhf7RxJXi3Hn
  https://colab.research.google.com/drive/18eqz7b0Xwo3WoCDntThxOMxEiJX8mxfD
  https://colab.research.google.com/drive/1BH-vjAos4thXn0VFcj-szgaGEZbIREPV
  https://colab.research.google.com/drive/13dYc3Sr7ae62yk1m73prLojReyFqNzha
  https://colab.research.google.com/drive/16StZ9b2yB-cK5MjMKLvyMyL0t6ZKXOtb
  https://colab.research.google.com/drive/1_NNEPblDFYS0sa4wo3gPwGXUqPFkRgvy
  https://colab.research.google.com/drive/19UY7Lc20IdMIErBmT2Jt5ASTtHPqjH82
  https://colab.research.google.com/drive/1AekqPMr7dTVOKtd14GIv6bN6dLhWheJf
  https://colab.research.google.com/drive/1sUSax1aKuoq6GSREIpuHG8EtM139bvBV
  https://colab.research.google.com/drive/1jwOCT4mnA7E4l7Z4huVZTbhYGWdM1vUJ
  https://colab.research.google.com/drive/1rU3dPDjiRhgDcqPdf1BwbttyN5tDKQAH
  https://colab.research.google.com/drive/1wJ_KZQKPLUbEJsA9SxL456h7U2PPR064
  https://colab.research.google.com/drive/1ma-3hqPoJcMLekY5R4dZ2G4lWJWBU9R0
  https://colab.research.google.com/drive/1AFxhY8AyYlofbuzVsgNuLrtUC2gFyTux
  https://colab.research.google.com/drive/1GHJMhBXHYT7hgLd9dzHyXne-NKs74mFM

  Răspuns
 11. https://colab.research.google.com/drive/1W0IyhErkExg4Wt_QAFxC9ep-aGc-izP5
  https://colab.research.google.com/drive/1_BtXMg1KIoh4aBWExYxuEEXcC6DdYfHF
  https://colab.research.google.com/drive/19UVuX-bK7jMxhc1xBKDCMP165_gnnXRp
  https://colab.research.google.com/drive/1C_R2O3LmcfXj0uAs95pGJCM4HBDCSioF
  https://colab.research.google.com/drive/1kr-LNeSTBJgXRboiMhrIMX3NTPIglD78
  https://colab.research.google.com/drive/1MnsFGjA8rUul7UvKBTTxlAuMH8Bp8NTf
  https://colab.research.google.com/drive/19ACxEOY7ybmoPByuedgGQ2k3R984_CQV
  https://colab.research.google.com/drive/1uFR2maYBYjO-l68Nza-X-4aw7oWjb8AS
  https://colab.research.google.com/drive/19Wp8nZhgR8l4_J5CeZsbXTr5ZvwkgZbj
  https://colab.research.google.com/drive/1r2KZj_Akqkwrhezbp9wf8T3ThAZwNZ3k
  https://colab.research.google.com/drive/1YG8YoeT5QX8qqkUm4bYLQiGQPGrOoiLt
  https://colab.research.google.com/drive/1ENn2r9Oat26g-edkg_y8ShjWKggtDw_m
  https://colab.research.google.com/drive/12yMhJYo0oPbJg2VW5zv_ZNLoEVMQSgS2
  https://colab.research.google.com/drive/1AH_fh6hnklctktor80GD_0EWAy2ZscYj
  https://colab.research.google.com/drive/1vpG5BwxwA77MMyyqajbt1owIdjuBgFG0
  https://colab.research.google.com/drive/1hrerPDRo9tNtdLIP-xG5JXt88Bn2hbqg
  https://colab.research.google.com/drive/1CGAnuJ0WQX3c46ulk3dr4PJkpawLmEaD
  https://colab.research.google.com/drive/1sHKALVCHAtlu2sSSmCogLgtC9FQ5RUu0
  https://colab.research.google.com/drive/1EpZUDcd9cOCod-ZHSdO8JKJBVFLfKv1P
  https://colab.research.google.com/drive/1a-Oz1vwWTME5euWc8tGwW1dZ87aV-ALH
  https://colab.research.google.com/drive/1L_u2QcnH1dR42d6Pn9IQBA9TCVNuWayr
  https://colab.research.google.com/drive/1Zc73tNj0uS0KDhrOofFtiUn6gpL2T7NY
  https://colab.research.google.com/drive/1p_bjv0jFctXBuSKtHCNHdv_LQvaui_rx
  https://colab.research.google.com/drive/1LUN-2dKdcGS0TDvunY9bvv-ncznngzDm
  https://colab.research.google.com/drive/17gKCr9BZjMRvyJJXvxFAGAg1XLa2OHz9
  https://colab.research.google.com/drive/1ZhEcHb2UWzk0oBVmO7AOr_ppbe91TpYk
  https://colab.research.google.com/drive/1eLGM3Z_28pDN0YMyl5wo5O3BxdbKx_6B
  https://colab.research.google.com/drive/1bNTJwdsDBQOwyFeE2_-LedJ1vgyRtCDS
  https://colab.research.google.com/drive/1yJ9W3dfAvlVYcTp739D9HP9zZls7_rhB
  https://colab.research.google.com/drive/1m5Kp_5adPC2YczvoN0UnftpdsozYefYE
  https://colab.research.google.com/drive/10p6geAzsaXcEZfjiXw4dAdrCSahYDMbs
  https://colab.research.google.com/drive/1_Fr2NWorzfIxDEHVAjrJKU0uGCFxp1Fs
  https://colab.research.google.com/drive/1RPTwZjsOj6aeKNzBOKNun6CAG1SL9bX-
  https://colab.research.google.com/drive/1ZYQjzaPuVkKarfiPeF810PNyjmG6fibc
  https://colab.research.google.com/drive/1nymz6SprLP4kD7iymubv2sogPUKYRxYK
  https://colab.research.google.com/drive/106FD7O50e9wEWAUbV6oYMnZpg_rr5BW4
  https://colab.research.google.com/drive/1eovI7BfYB-pNutaGQbA1PAk2wvmEH8oQ
  https://colab.research.google.com/drive/18hOCX9rb_YUbmBe1PNeD1qX3FE73gHKr
  https://colab.research.google.com/drive/1Gr5zyTu8pOVM_LgRSHPIO89FYAHsq6Iz
  https://colab.research.google.com/drive/1FKzsFKVFw6gJtHF8lOEwvf25CRhaPTNo
  https://colab.research.google.com/drive/1ZuYp4zk1J1SKItlZbO_tM4oCuJAUS8dy
  https://drive.google.com/file/d/17for2SDaHYLLbul8fTsj2J2xtHSiASt3/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/19Y4LOpGnMF1OXzcHL-cp0fOmBC3ZiGDh
  https://colab.research.google.com/drive/1sW247VbAcoeWHmNcJ_P8Ya1U2idO9TQr
  https://colab.research.google.com/drive/1vjUbmp1pOriQi2e1KAY_dqbSLcM5BQ8n
  https://colab.research.google.com/drive/1Aspw4V4siqbU9hUl1pP1SqE-aUzl3jmR
  https://colab.research.google.com/drive/19prrmko7xDuVpKmzN02l9hq4rV7A993s
  https://colab.research.google.com/drive/1igukLhixBXtsl0Twjq-qIJEYpIldS18g
  https://colab.research.google.com/drive/1IJKVS0ysGnH-zcOCZIxReoF-JuN29_dH
  https://colab.research.google.com/drive/1ousMUHpTE2e-2AxcelnQmxl5UYW1WDpf
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1v7mpsK90lrQOwcyqUJ77GsuOEC6AUhEp
  https://colab.research.google.com/drive/1cNTlUOR3tx6flJhzeBfBGl6DXG1VXTA4
  https://colab.research.google.com/drive/10p6geAzsaXcEZfjiXw4dAdrCSahYDMbs
  https://colab.research.google.com/drive/1eovI7BfYB-pNutaGQbA1PAk2wvmEH8oQ
  https://colab.research.google.com/drive/16U9lJU4tQZa0B2MvY8A_pnWtFdgb83LZ
  https://colab.research.google.com/drive/1V6SyDebrgyWFjfPiOJ3KK5dcuRUasAgK
  https://colab.research.google.com/drive/1_4AIlUul7A4PeS2CFPdCYyKk41Ajt7T_
  https://colab.research.google.com/drive/1pEmtoo5dXGdbX7F-VgRNKi9s4KdVe4oH
  https://colab.research.google.com/drive/12wBepoEgzdzLOvGuvkP6sBdklL5Rlr4Q
  https://colab.research.google.com/drive/1mVY1GANwetn0NgagHd_906OQlkW_NNWl
  https://colab.research.google.com/drive/1SaoUrmumSg0urifo3R0OjPMFYmUTh3Pn
  https://colab.research.google.com/drive/1xyDLFgUcCADWn2e6gqgDnPitn9DmkYNF
  https://colab.research.google.com/drive/1wgmb3lytZxFlKH85km-7V3mqax8esYeC
  https://colab.research.google.com/drive/1R9cIV655LMeyFi5_ykDbKX9kQPnnSLhp
  https://colab.research.google.com/drive/1UFC_1YCGHJ2GqyHYRbk8icAWjaKS2cKc
  https://colab.research.google.com/drive/1p7IpNQjt0WxlGPQvdmCcTxhX6wjAld7A
  https://colab.research.google.com/drive/1Jw_Zc81MFN9eXyMx-7LJ803x55KaAiv6
  https://colab.research.google.com/drive/1kqwzCeVE9UjWiPqSzxZQZz8aMRhj64er
  https://colab.research.google.com/drive/1L2RBPqnM5usiQexFCbJ_DWxr8Bo6M8Em
  https://colab.research.google.com/drive/1Mu09GMnQ4UA8uCr5yqMXFMgP_I0puSBy
  https://colab.research.google.com/drive/1hr0wwimb9YeYvJ4552yyQ6qvRB1yhe56
  https://colab.research.google.com/drive/1_LBzCZGKsaDhxdFu99SD9yyMdKvKof3z
  https://colab.research.google.com/drive/1vzQhOSXCBWCiyliwMqMmH-YrlPysTzyC
  https://colab.research.google.com/drive/1Z4ZZhT_rJ61V3k4pZm6Eo-8jdPm2QHGK
  https://colab.research.google.com/drive/1UHGIdwc8npqNbzv0POXHYOM3l8jdtDJE
  https://colab.research.google.com/drive/1b9hf7vSEgBrtR5ssPcklNpChidYMbYDt
  https://colab.research.google.com/drive/1PbS_zh_HHJa3QcAu3nGk3nWkOYJLVPKa
  https://colab.research.google.com/drive/1Xp5ENKnrnaCXvXNjPQNXkAmehWB7IH5z
  https://colab.research.google.com/drive/1JCSuVm6s84-n95MhuaybLTXzYOeh2jHP
  https://colab.research.google.com/drive/1a8yXG37bvE398Rj4mpFEcewVZKjDxDYL
  https://colab.research.google.com/drive/1tffQGoYjvExGJbTZpbRt-gfAdemBmvJe
  https://colab.research.google.com/drive/1xwjuw3MJ0Wf7Ak0V52ExKnNdaMC7R3yN
  https://colab.research.google.com/drive/1wKqHyhsaGwHS8MQtoTpHfBuBFSRwfvr7
  https://colab.research.google.com/drive/1u3RWec2pS-Ki6QNGUHg_-GqorltZxXKw
  https://colab.research.google.com/drive/1c4v0MzGMoa1BWAKYI3IY0RtRMqndMp_t
  https://colab.research.google.com/drive/1axcyQRhFR6Y5hMf1E0GLsWFmS6KTVnHV
  https://colab.research.google.com/drive/18TS1m1o2rzxhv9qVtqpxzYUzSImg4vAX
  https://colab.research.google.com/drive/1e_TFSA5Hk05x6vGPAVigu8rivGWRYJfD
  https://colab.research.google.com/drive/1AAlE4iW6oOaI2G9RdsrjgKPo4havn6Hb
  https://colab.research.google.com/drive/1nfu_dlDy0gZwIzO5GqddvX0miemgQdPf
  https://colab.research.google.com/drive/1Gcq1kCA_jIj3-1QVLCVD4Q-VA1bn4tgu
  https://colab.research.google.com/drive/1PSDB3QFM-Aul2ODIMbjaF-lh2DjViS6D
  https://colab.research.google.com/drive/16rD7cKcOu0oE0af_rHSct1hetPNri8mH
  https://colab.research.google.com/drive/10kxfIToTJ7Lt3rwZzHrK3AdmxrmB6KGb
  https://colab.research.google.com/drive/115TfZK8kR-pQ4rlCGax-gOvcsmxPyKPr
  https://colab.research.google.com/drive/1sevPghASBAW2_KDQe1Mnxs7BBmz3rtL0
  https://colab.research.google.com/drive/1AF3S22FbGq0sepD0lSU4yQM0Qr4Qiuxk
  https://colab.research.google.com/drive/1kGXmmN9LxOuOwtqkXWrhXex3_ImiWoGZ
  https://colab.research.google.com/drive/1nOBwyvXUS4PZu4jUAs82UftOw5LZkqn8
  https://colab.research.google.com/drive/11Eu3O4moRzebEkXSq-uhWIBNcUxcxVru

  Răspuns
 12. https://colab.research.google.com/drive/1bdObu9NR5wl1FqcYvyvbS9sblxlQJdNe
  https://colab.research.google.com/drive/1Ee2zvJ-iuO1VM6YSSlZuG3-S8lEooV2y
  https://colab.research.google.com/drive/1ExuhPEa9u-301V5wAaeWD9TCmIkHPgw0
  https://colab.research.google.com/drive/1zhbQE6hhkalqZ4m4sE5MJM2iy9kH5QmK
  https://colab.research.google.com/drive/1rZl3uIUFRcQKTOUNj4MVCb_OhSqhB1VU
  https://colab.research.google.com/drive/1kxQnGzF_Zepnk3yMTb9R9Iu9AnXIO_q3
  https://colab.research.google.com/drive/190YywV9vJ4FqAdfOG2qa7mK7jSK03Z5w
  https://colab.research.google.com/drive/1ADHLe3b3XUsecEQXsWTu4atcZNEwi2RO
  https://colab.research.google.com/drive/1JwIdqUVqLoKNNTuoTyiwQIZCDi2hrLy-
  https://colab.research.google.com/drive/1tivJwzmCMy-iulDSfzU0tf9OXMpUT3ym
  https://colab.research.google.com/drive/18XNOqpyXk8ugVMOkvSmUOcNWNZbkqwE_
  https://colab.research.google.com/drive/1K3QSAnbsKeCps2DTTv5t-fMEHej8GoBi
  https://colab.research.google.com/drive/1kjJYoBw5JX5mnavRfMmuRMn2KYmFMlah
  https://colab.research.google.com/drive/1amSUN-PfuWy73CbM5MRBpy-oZo1MjZae
  https://colab.research.google.com/drive/1QGHVZD_gx1l_azhOWU2_b6Xn0cGmbb0g
  https://colab.research.google.com/drive/1_jgdFlqnnIhw-bEgkkED_dhN-JSYTvr1
  https://colab.research.google.com/drive/1zdTR7O6EvGCRkAZuYniGUW-4mgDhfnhO
  https://colab.research.google.com/drive/1O5mZerkhMYnpodI_f8S6uie9lH-KEikz
  https://colab.research.google.com/drive/1ucolQ8H6l1iaNutG4kQLXaveVATVTPk1
  https://colab.research.google.com/drive/1b4Ae9vOq8-a-6ulTfMJbE17YWHQhqlLl
  https://colab.research.google.com/drive/1o8ROvr-y31N4spdzcOv20bSyzSDGn1U0
  https://colab.research.google.com/drive/1-6CyYdT4hzLuH1gwlqf1twKd_3AzOJq1
  https://colab.research.google.com/drive/1WCgS1qHfuMxzlK6uL49QJuXKreKXg-L9
  https://colab.research.google.com/drive/1ETtpl02WpgW3ebNAR8GhyWGvJiqTY-Oq
  https://colab.research.google.com/drive/14KGOnzi1Tn6I5OmoKPoV9ozoQiIwOwXq
  https://colab.research.google.com/drive/1qkpaU182FoP9D2JhhG_C2UAC42oKwWJk
  https://colab.research.google.com/drive/1Wh7woLx2Wfzy0u9bua-yJveSlyVRPAWr
  https://colab.research.google.com/drive/1GdKPx0aX2eTdK2RKuUV48YqknzPgfx_D
  https://colab.research.google.com/drive/1cPvS1EXiFDsjWLWMy2AHPrsNkdUtMH4T
  https://colab.research.google.com/drive/1pPxAifzzsydnOIJgZIDq2PPR4Upy3tsd
  https://colab.research.google.com/drive/1OX85T22KbFmwkZisJltNKVT_g3S3mTod
  https://colab.research.google.com/drive/14GeEk4tp6OhJVYKMDBoZyn3_t2Z4L9DX
  https://colab.research.google.com/drive/1KZnLlAR8ci2nSszBh0WKMpi7MKKEv3Fc
  https://colab.research.google.com/drive/19prrmko7xDuVpKmzN02l9hq4rV7A993s
  https://colab.research.google.com/drive/1jTAvmlfIRvqOtQYgcMjDl_q7rdpnFoWk
  https://colab.research.google.com/drive/1n42k8gSmYyUz0Yq9Qj4sFj496yvi7_ZE
  https://colab.research.google.com/drive/1sc8uB5zTzMdrrHeBQDsH52lwAwXykj_A
  https://colab.research.google.com/drive/1A384t566BDrlRpsUeroe4xrnAIMUaSZA
  https://colab.research.google.com/drive/1rSOZSHjOkk7E9EjTSfjnE9HL1SimV72P
  https://colab.research.google.com/drive/1DutqETGE9lQ03wl-FLHxQ9BUUPpTdaRT
  https://colab.research.google.com/drive/1cosJ8F-RBl7ROKV0twDiwUKWDMZLQLAb
  https://colab.research.google.com/drive/1QZWJG9qxOgDD7zUM4hCTHqTJ9_p9Mb3J
  https://colab.research.google.com/drive/1Dt4BUfDatuptnxrveDYjuAR2WRQPoXK7
  https://colab.research.google.com/drive/16LpOGnDBZlEpY0ojjrFyLhXA-Jkw-MxH
  https://colab.research.google.com/drive/1sS5MbF_f6m_M4DQme2sBcqSUDYasHfx2
  https://colab.research.google.com/drive/1EpZUDcd9cOCod-ZHSdO8JKJBVFLfKv1P
  https://colab.research.google.com/drive/18QCRSrUJq97If0Xx3lDjFOOVVc-laDG5
  https://colab.research.google.com/drive/1_Re-DdaqiMEWyae8TBggrXKXe_Npdwj2
  https://colab.research.google.com/drive/1HLzgB5BiVoUUf2NSFioiikw5P6DAKvFI
  https://colab.research.google.com/drive/1DQhQTgowLSvFuilrf9KZZkYYWd_gjL40
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1TylohtRv00IjLeAwEUH5AeTcGsQ_gHb-
  https://colab.research.google.com/drive/1BxBl19dtaVqol4UKKDIGkf1merrx3tlu
  https://colab.research.google.com/drive/1-ZcNnbP4AwA3VKwV4C7GmifC9tn3MgM7
  https://colab.research.google.com/drive/1pbsD-jEMc_0A4B6yGdHpr_h04Rpt9D8l
  https://colab.research.google.com/drive/1KojsLgKQ33unrf5IoBJMkYIfHJ935pxj
  https://colab.research.google.com/drive/132WB7CoczvOkOHCdmQ2Iho1vQ8PGwq28
  https://colab.research.google.com/drive/14WaL52HvAfqbVJ-yrIXNfERIjUsAgZWP
  https://colab.research.google.com/drive/13LcxFP0bMVqQZ01FGLCgHfZc6eRq-7ST
  https://colab.research.google.com/drive/1zFYSOk7_mSLhqAExVSBya7Ol4H1yY3F6
  https://colab.research.google.com/drive/1vYIYzW2yqvDYraUr4x38KDTDLnb0wv_d
  https://colab.research.google.com/drive/1w6xyoXOWpkKCTEZSMa3zr7wHhsrNlTrL
  https://colab.research.google.com/drive/1_a5z9eVvOKcFfxPclEDWlUudlZTdyuOH
  https://colab.research.google.com/drive/1PtnigRXckgahY701T2QwRw1goNq7ZKWr
  https://colab.research.google.com/drive/1ccjIx5Wc5TQvEKTPe5obZTqyTsawcfcx
  https://colab.research.google.com/drive/1rXWKSwtFrP-GgM4JeGb2nAxo6wbbfuBH
  https://colab.research.google.com/drive/1S0Vph_Nji4VmOVsdDJ2ySdNBgiODELsQ
  https://colab.research.google.com/drive/1KypTNO8OKcZ3v7Rf82gxY1vykwe8_EqG
  https://drive.google.com/file/d/1Jg7ErcSIOfFGtdUT_l7Q_UXDtOVTMOoj/view?usp\u003ddrivesdk
  https://drive.google.com/file/d/1DNH6OM8m_d6to9L4-0yMSJVyqJsiVAPX/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1f9sxgrkNkFx3AGrbgvNEFRqYXvKOWclL
  https://colab.research.google.com/drive/1MxPc0sqJ0eIblSenYUF8fVDjpiQbjZet
  https://colab.research.google.com/drive/19Ode-dm0xsup6szGWwlHMYCLaKMj5Zqr
  https://colab.research.google.com/drive/1hfbdLoBf3UVzQ5EPYhln2LLUbHGKph4a
  https://colab.research.google.com/drive/1auoirdOlCvLzZj_7tBK0RtRn7LutuN1d
  https://colab.research.google.com/drive/11ZAf-XY6D8BJCsrDGb7re2a4Wo7g-1Q9
  https://colab.research.google.com/drive/1ubCcoiy4PTMYQLu153Yxaed1CPFVpshK
  https://colab.research.google.com/drive/1YrhTnKDtGsDaTtK6yVUzb-TV9Lf6K6gA
  https://colab.research.google.com/drive/11KLMIknvq1b2Ny4I5Khyp53tJES3mmRq
  https://colab.research.google.com/drive/1US_SkIYOwc628uVz-FY4qhZ8m8T6BUzR
  https://colab.research.google.com/drive/1o20gB6wzlYLp75LJd7uN2kqYj3oRV2sC
  https://colab.research.google.com/drive/1bHKPRou0BbxWmSuXidpfMiMQqipHz_c3
  https://colab.research.google.com/drive/1ft2asxE-WHyaXIp2DPig-DQ3L7D6kDN-
  https://colab.research.google.com/drive/1NOOK1O8WGuQJW1yrOXDM3iSg5F6BqXzw
  https://colab.research.google.com/drive/1FL5t9jyLhR-zdi8x3rxzoZr3-oJE5uSa
  https://colab.research.google.com/drive/11R5_A1RNl9l-dB-oFSqocb3ecpaGbacn
  https://colab.research.google.com/drive/1Feib2PPT9GIhARmP1ygUQ8rFp9Agd4bs
  https://colab.research.google.com/drive/1tzVLVDOq1_GBP61xoEMIYT6ShVqrgoAq
  https://colab.research.google.com/drive/1WBgZ5Taz4j3J1nMpQgMCoSWn-CkYTBgM
  https://colab.research.google.com/drive/1oDjwrCJ8B-esKFf1d1xYNoOXmuiF2i_H
  https://colab.research.google.com/drive/1sWi4MF_YB45Gc3rnSRh3EVVabxEzus1B
  https://colab.research.google.com/drive/1v7mpsK90lrQOwcyqUJ77GsuOEC6AUhEp
  https://colab.research.google.com/drive/1KTihr-t83qoEhbN_avbk0h24jeHxT1FN
  https://colab.research.google.com/drive/1VQRu65dLaDxAj33uLQEp4kd_nTbioo-7
  https://colab.research.google.com/drive/18oSvYAMr2OQ0Hx1ore01rvsTfT6wsGwE
  https://colab.research.google.com/drive/1cxgCQoYdn4JEw4wcHw0HgDEsLrJu8wa2
  https://colab.research.google.com/drive/1paSygo-cMeVM5gg-4XuGE1QkRdjqGM8_
  https://colab.research.google.com/drive/1iHIPlqsr5HOXXLqrp9z0U_CjWBEWu9po
  https://colab.research.google.com/drive/15fgiaCKkox7WbM9Jmuc80s-8EMQMy_8t
  https://colab.research.google.com/drive/10kxfIToTJ7Lt3rwZzHrK3AdmxrmB6KGb
  https://colab.research.google.com/drive/13wqr14hlsJCwMjRGw59vejjINJ94O33Q

  Răspuns
 13. https://colab.research.google.com/drive/1SwnPL8BAqXYGxFPVd6kthnqeKhmYLUIG
  https://colab.research.google.com/drive/1Rz7BjsLGDSzdJHfBtEDKQh3r-mj2yCaG
  https://colab.research.google.com/drive/1a46pzI2To-tixmTzxyLHEIg3T7FGks3y
  https://colab.research.google.com/drive/1Qg7BCUjBsTV8g4MRlmZ61suKGqa0Y0VP
  https://colab.research.google.com/drive/1xiJDplXmGunxx3W0ItP2oWdk8BIeQs3l
  https://colab.research.google.com/drive/1VAjqS3MgWzGQcaESy8S_q-WDpApTZu_u
  https://colab.research.google.com/drive/1XbtUqIFTQelCF59vTuwgiAeQazzr2Cum
  https://colab.research.google.com/drive/1nfCr0XVesvvxDKLD4Ep4J_S_NYqsDO-t
  https://colab.research.google.com/drive/1obWFJ__lJGtwzwhGEqYoD6gRa0pXH_aX
  https://colab.research.google.com/drive/1T2ei74gtuCru9tWz9STSVqEZBGRNl55-
  https://colab.research.google.com/drive/1CVxiPQ3d3EzRCFinU-cOZrdIP2W2QJLO
  https://colab.research.google.com/drive/1bdObu9NR5wl1FqcYvyvbS9sblxlQJdNe
  https://colab.research.google.com/drive/1Gcq1kCA_jIj3-1QVLCVD4Q-VA1bn4tgu
  https://colab.research.google.com/drive/1RBHL6oRvyKD5CUtlw3VsB1qLT-yZZKwD
  https://colab.research.google.com/drive/1ON8wuEWK51tSwpGGl5S8nXz4QDSmxoEt
  https://colab.research.google.com/drive/1f81vJYy8YwWQyS_lVt1uUd5whGb_SRbu
  https://colab.research.google.com/drive/1jCWiO17-WuGmFZ_xhEcngFmw-GPFxY7D
  https://colab.research.google.com/drive/1eilDv4O6v93Ugt-6XpX3wMWM_Cu_KIwE
  https://colab.research.google.com/drive/1gTLKYkhlzsZKg5spRhRZFn6NUKgZjvFy
  https://colab.research.google.com/drive/1BX02Doakw4zTMgstn3L4YrDicwb6IDMM
  https://colab.research.google.com/drive/1ep7teCJ0fuvqN3yIX4vf7GDr2XY1B-EI
  https://colab.research.google.com/drive/1P9d_1efPracW39IQOthiCyiek1gwWtCz
  https://colab.research.google.com/drive/1QrUHL2_I7V-NuRcGzhOD_Tagj11sLkaf
  https://colab.research.google.com/drive/13f-hR3Z8sf1o82zcGmpihSs0YT6rCj9y
  https://colab.research.google.com/drive/1O2S_DNej6q2XI3zvfBHXm7dh5XNk11mq
  https://colab.research.google.com/drive/1DK64HvMXGLMAwaH7eOPWBKlkGCqFrAj2
  https://colab.research.google.com/drive/1bV3HP8zHJ3YRiDU-Px16VVnMsH_0wSWC
  https://colab.research.google.com/drive/1x5TYVshJizNE2nzmuL2qoRubDaLVQfnz
  https://colab.research.google.com/drive/1uBKS56m1mt3kPQqZllHC65x31S37Ba0u
  https://colab.research.google.com/drive/1luac3RJ2rocErZg4Q0dxbsqww8hPDKR_
  https://colab.research.google.com/drive/1zABSfdkF_FnOSkeVUTVa4HiRCWDs_dPa
  https://colab.research.google.com/drive/1o20gB6wzlYLp75LJd7uN2kqYj3oRV2sC
  https://colab.research.google.com/drive/1jYtXo_BtLe_UPhFDRtJYIW3-XL-SHzWM
  https://colab.research.google.com/drive/1s8OwGrspZ9CyZGRfQQo5EFP3TrqR_18K
  https://colab.research.google.com/drive/1nPpXh3VgKeYXfGT6vrYr4pR6Igd1-USn
  https://colab.research.google.com/drive/1bxNR00kTm-qkLpWC49LP4SCrkocxg60n
  https://colab.research.google.com/drive/1TsGuODdTI6WO3iUiEKVovI7LwUNrvr9J
  https://colab.research.google.com/drive/1CjIBTdU14N2CnZ8PA1IxWH0H7VcJIfGP
  https://colab.research.google.com/drive/1DQZ7322SB4fUGtQCsUdp0BI_kiZelhw3
  https://colab.research.google.com/drive/1phX_LG-f5r6dUoWscCiJil9iJsCiko77
  https://colab.research.google.com/drive/1NOFIwqplpEn19DmYknrLRUWoqiA30fPg
  https://colab.research.google.com/drive/1zECebGhQPP6tbpjmFjS8pRPXLjbRSaUU
  https://colab.research.google.com/drive/1L3v_WO-IoG5_7m1NtKdYU6EbI8s3xpm3
  https://colab.research.google.com/drive/1aY4ASbOk-wiJE80UbqT5Icx6w_XJQSi7
  https://colab.research.google.com/drive/147jzZQ4BTr_24wSHiTSNOeELjI6N8xae
  https://colab.research.google.com/drive/1HKbUuh5eWnKVTMSoH79ZinU-C6cWJ1w_
  https://colab.research.google.com/drive/14IrTU2Nr1NzSe_963mnC2SAZ9KSA_j9P
  https://colab.research.google.com/drive/1J64hvrh-E7YNYrNkIiOzO-R0aV-HcQM2
  https://colab.research.google.com/drive/1aaPEQ7gDrINM4E28opQhvNEvS31TusTq
  https://colab.research.google.com/drive/1OaWPwAziiyH7xoQayW-8Rk_N1qdo48pV
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/15HcXNCocROD2R3CwjtsviKf-YIvNvHOy
  https://colab.research.google.com/drive/1MlaiiEWqxnUfo94HgUAiwsMV0pR1T5xd
  https://colab.research.google.com/drive/1H70BXTFm0mSgRh1eJgc0cNq9B63uL-V5
  https://colab.research.google.com/drive/1t4BRD4KcWOef_aIR_pJc81fqCXhvZVlf
  https://colab.research.google.com/drive/1VyWJPAZOL3VLtkZ1N8m4uv3h1cfRoB9B
  https://colab.research.google.com/drive/1GUHnQASNyhyvI11Y5rUtvN0z8WiyuHbn
  https://colab.research.google.com/drive/13TowCydY23Z46-3ex6CD2UcVda9tyA11
  https://colab.research.google.com/drive/1IWCtfL5ES9rkwWder4G9u-WOb5c8SgBm
  https://colab.research.google.com/drive/1G-yVKIO89aeVM1QdP2ehgaYaySoH5R4-
  https://drive.google.com/file/d/1Vm-hPQli3Vzs0CqBBKJ31sgpEetedcQC/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1Nc87EJXUYs4ALFLmTGq37c4rYCxjGFik
  https://colab.research.google.com/drive/1ahrMJbSYFKsLU0S7UqkRD0BO3MuxDSBQ
  https://colab.research.google.com/drive/1AtxVnXY0z9geVbUGPKJh_4bpi766UCun
  https://colab.research.google.com/drive/1FgV_-l-pWGuStjvfMKp_7hr8ypmbJa7a
  https://colab.research.google.com/drive/1pgNl-jPTSoWualKxl_w7gNn0r7tZnSyf
  https://colab.research.google.com/drive/1PtFVspoBBil3zgcDl9bSOIh6lSBfiX8v
  https://colab.research.google.com/drive/17iCS7SkNsRRVRKnQlUk2YKk0wRDd1NIf
  https://colab.research.google.com/drive/1mSb-BSGT3vUTQ5O9JGD6KaHAkqD4WlVy
  https://colab.research.google.com/drive/1obWFJ__lJGtwzwhGEqYoD6gRa0pXH_aX
  https://colab.research.google.com/drive/1KeTAugL6O0E00GLhieZtSTZBOV0QYsqX
  https://colab.research.google.com/drive/1mkMk2mos20W-hSLHWJ04kZzS4gy-J2h5
  https://colab.research.google.com/drive/1zbucPLo2rUC8iyJJo-KkkkODcTPcVUg8
  https://colab.research.google.com/drive/1RsvyRhjI-EeZSYu6GTu8Bv95ZMaCcdXO
  https://colab.research.google.com/drive/1ictbd8aJnAW_iOnp78bOzcmr6CEG55dR
  https://colab.research.google.com/drive/17lHggksHXNynh09Lx45LqEq38nsAMQzc
  https://colab.research.google.com/drive/1MPZgZxLJNh9KAjDgSMxnq5TxsbvfyUeE
  https://colab.research.google.com/drive/1t6tPicrkLgqb9J8zhvn_bkifd3WWsZLr
  https://colab.research.google.com/drive/1oC0RxRt96B7Ke0EBxop0vLNGm1NINSAy
  https://colab.research.google.com/drive/1U9RB9fdlb4rXy6TXrGehbhauqvRmBkNO
  https://colab.research.google.com/drive/1CQeXfjIblHOtORQg-Q4HgBDE8-Pxy7-O
  https://colab.research.google.com/drive/1D4coZV9CHqc-aRh4pRufQrpgtoc8O-gx
  https://colab.research.google.com/drive/1eWkA6-GI3PGqSdxRu6bzNcM2BsdZGkHz
  https://colab.research.google.com/drive/1TXKZdFlwWP5YCVwc2QiOfto3XwNCWKrv
  https://colab.research.google.com/drive/1pjqDPrVh8DLm6UtBzgO4uLm6u4fHDmDd
  https://colab.research.google.com/drive/10Ywe3tLOwONr71_8PCjK2WFFc0l8iO3T
  https://colab.research.google.com/drive/1d2BWSM78HAksG5W6vCT6qU4neFaEkYB8
  https://colab.research.google.com/drive/1SYFUyHNXDN-i1of_Bv3OnGthSzrX98RX
  https://colab.research.google.com/drive/1Tc1Iq10ZruYxGTigPfsRiaaDkoTSAdxU
  https://colab.research.google.com/drive/1Eov2o1zDEAC5chp0OWtwWG-vQ5V3ffnt
  https://colab.research.google.com/drive/1T6AHcjKXwlaY769GR7UUavkwHKnhFxKR
  https://colab.research.google.com/drive/1jGP-1aBUUj4aBy3xcEGb2E4551qhVMiO
  https://colab.research.google.com/drive/1zpLhP8kRZzM6oBv35vM_NY0oQT8_ynv9
  https://colab.research.google.com/drive/10YYmrEKowceg0RcwiEotmLu_1l1AR2Tk
  https://colab.research.google.com/drive/1rybd5SNLTF9i0n6Qxs6n8KmMfIe55LRP
  https://colab.research.google.com/drive/1PhTHExsNl8FNKrDW3-nNv5toI__jJ9L2
  https://colab.research.google.com/drive/1a299grVZuQakvWz-OqVYfSz4eMBR9Gnk
  https://colab.research.google.com/drive/1Lxrr83F8mF9sQbrvSa4-g8-7Q82_Cmo_
  https://colab.research.google.com/drive/1E0e2j4WMh2mQkLl5TfUPiL0dGwnXSi3I
  https://colab.research.google.com/drive/1KyVIoZ1AgfZCC7Tt-0_f_cfu3CL-EXSm
  https://colab.research.google.com/drive/14igNbKKJb0tOOfBMlvXJlQUP2rDPfNJQ

  Răspuns
 14. https://colab.research.google.com/drive/1vLlpfw81X_6ISBXWxqnFTY3_VL1IcyAn
  https://colab.research.google.com/drive/1dEKykUeVSYLOhSCtEpBhUfOdmEZJRhUD
  https://colab.research.google.com/drive/1k1ctRrL386PIe2dBnXja8UyeLfGACp2y
  https://colab.research.google.com/drive/1pcumHgrC1h8zlYx4PBfJD8u9-61pNEcJ
  https://colab.research.google.com/drive/1axv3Xb2UbPc7aT44xj7b4dWWL3Lyh2Jf
  https://colab.research.google.com/drive/12wBepoEgzdzLOvGuvkP6sBdklL5Rlr4Q
  https://colab.research.google.com/drive/1LfqxiGm-mVYo0D4nwPtwJfXd4efVwjGO
  https://colab.research.google.com/drive/12SIfCPVOnA2jtdz6YT5ijIkrhA2wvCNj
  https://colab.research.google.com/drive/1DGpXHHXaVZLtl6uKRWN2tRANKSOoFWTt
  https://colab.research.google.com/drive/13j4gHiZ-IdfwDP069fxAXKldUw_tlkSS
  https://colab.research.google.com/drive/1pDDPg6_mrtoL7ec7EJVFBJ3c_L5GFzyx
  https://colab.research.google.com/drive/1OOBJQ4VW5qcHxEMmwvwwrlPEPLpG7cdR
  https://colab.research.google.com/drive/15UnjLx7JuaW1L0zAEIWE6osK3RFzJBUp
  https://colab.research.google.com/drive/1-p3Yta6quC5eX73TVh6RUMfMWdKIzLNd
  https://colab.research.google.com/drive/1c2T2NcxSzlIREHEDMTAtjiJOUgYQVQGE
  https://colab.research.google.com/drive/1s7NSn3akEXD8gkB7YfNbckCxXzJ6UpXt
  https://colab.research.google.com/drive/1yWMaV6MpbFXz3OC_Cqt0ZJD58msknAHK
  https://colab.research.google.com/drive/1Vhwhytso8JTm7evvya5SkxESqZogiKlV
  https://colab.research.google.com/drive/1QIcAA87qGR8aHx5Lr5s9QmzAldVliM_o
  https://colab.research.google.com/drive/1CqnGD7opjQpCJPszlaXoLwkdnqPcMIVL
  https://colab.research.google.com/drive/1_-2am9_POgSIor3qrLd8cBDe3CsuNknj
  https://colab.research.google.com/drive/16CXeVg1NziK89U6I4INz4Dxos325ylBN
  https://colab.research.google.com/drive/1_WqDnugVu3UXqGzqB3HBdOH3LzxsJVaT
  https://colab.research.google.com/drive/16hIMv2dlUec–793RExKFpHwwfOD6Mm3
  https://colab.research.google.com/drive/17YDo9lfNvKZGDTu9CNyWXK-3tvQPpifd
  https://colab.research.google.com/drive/17MMxsZWIS93kz7o9vIAmF2GTe0VeM9vr
  https://colab.research.google.com/drive/1FomQzt6D1n_aLw1KBgmSSoWA6GrSG5fI
  https://colab.research.google.com/drive/1ZyjwSLXQy82O8vI2z4wpUnSdH2Q-z_VZ
  https://colab.research.google.com/drive/1GoyIq1WNdMtrPDgOZLxhL9oyfBVHJ-yq
  https://colab.research.google.com/drive/1QZOEu0mIzABGZMijruoHGTNX_MKGc-Rv
  https://colab.research.google.com/drive/1IJi8VZQJWJMFjV-Rul-SN2VEWmGrVB0q
  https://colab.research.google.com/drive/1N28MB0XMermtPhBC03LKhjbg4PgtNFyX
  https://colab.research.google.com/drive/17XWv4YweE4Nb5KyCAYyeVmo87DWNAZr5
  https://colab.research.google.com/drive/1xxjZ17k6AbYsC4TxrkRmbNLkfqU48Mm1
  https://colab.research.google.com/drive/1EpJwH7wodVptT4DLF8EQa0oGtKBz68dR
  https://colab.research.google.com/drive/1nzs-2YxKvqek5TYTXgKJqqJPOVJyhe-B
  https://colab.research.google.com/drive/1C7u1MHnr0-soGLDTuEI7mnJ1PRwG5PDT
  https://colab.research.google.com/drive/1v_BdQbVuFHF2gmCP7dZXHLJpSiO-E2PM
  https://colab.research.google.com/drive/192fy4nXY2BUauYvcPi_Dx3pXrTaEyqEh
  https://colab.research.google.com/drive/1fHa4Jmbb1nBRKrBak4W45jjyRAhZ8yKm
  https://colab.research.google.com/drive/12XtdDdwvRS5ho7L_F-_mvjXDjxkgbVro
  https://colab.research.google.com/drive/1PmzmcwSJ8bskM3o10z8T9UgGVAomFCKD
  https://colab.research.google.com/drive/12QdfejPJ1t3b6QCKgxDFFzu818bYGlE1
  https://colab.research.google.com/drive/10p6geAzsaXcEZfjiXw4dAdrCSahYDMbs
  https://colab.research.google.com/drive/1DQHpmPR-kSTZcCguD-B4yzHldCZk3cXJ
  https://colab.research.google.com/drive/1Mcza7xlEXNvCc9DcPufMfE0UU-dMlmKG
  https://colab.research.google.com/drive/1taH8OkbLLD9hNt9YvDguYT2xnu8zYhiX
  https://colab.research.google.com/drive/1AKQGwBPAuAwjVma7Wmh_rVh2K882igeE
  https://colab.research.google.com/drive/1QyhDRGUdkiFi2woDz2A2Nexp9EB-S-SI
  https://colab.research.google.com/drive/1GIrUpYtbKkuCPFQBcI1E6EmiMb80IWL6
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1_-2am9_POgSIor3qrLd8cBDe3CsuNknj
  https://colab.research.google.com/drive/1MYEcwC7WLa1az2QO0hfUVGZG3fmx33Fq
  https://colab.research.google.com/drive/10pXg0kmf-73qZhw0KWHFvnzB07y_Emln
  https://colab.research.google.com/drive/1WhiPRW_DNt70Na1LmsE_Cf0GPGQ4ObmG
  https://colab.research.google.com/drive/17IzlDhZUCDRsKrd461Z1iVh08xvEMeLg
  https://colab.research.google.com/drive/1HENXZyUn3ZoSH89mV0SgVr7e9TOi9z9X
  https://colab.research.google.com/drive/1nfCr0XVesvvxDKLD4Ep4J_S_NYqsDO-t
  https://colab.research.google.com/drive/19aywEO0uQkBbh6KerQAlmaUlAEa0GT9h
  https://colab.research.google.com/drive/1fvUTDKW0q-vw3csGNF6qUvhpGyq4yXp-
  https://colab.research.google.com/drive/1iJeGB7MRH0OosTRzINqOq9N0cMObg26Z
  https://colab.research.google.com/drive/1u-m6GIYL1Rtlz8NU-sHxcBUqIPQ_eseo
  https://colab.research.google.com/drive/1TTYEf-Z0PlLZkA0Ee8sbDdbZ6_b1GbJn
  https://colab.research.google.com/drive/1N5Iiwnvl1PE6rveWNO7CcZOC2F3n1WH7
  https://colab.research.google.com/drive/17_Ev54qk87SnMB2YWmSDV823F3cQfHDV
  https://colab.research.google.com/drive/14KGOnzi1Tn6I5OmoKPoV9ozoQiIwOwXq
  https://colab.research.google.com/drive/1-cJSl-zL4SsJoHFFhcNAPLdsiARqVT2t
  https://colab.research.google.com/drive/1r_c2yhIP2CuSAfA5INfTLaLiqN6IwVSH
  https://colab.research.google.com/drive/1CvWnJqoytvkIOQsn0Ho8lcrlSdoubpkP
  https://colab.research.google.com/drive/1hkFc1tZwy6_Ro3RNeuhbKg2AEHRxEiNg
  https://colab.research.google.com/drive/1D4coZV9CHqc-aRh4pRufQrpgtoc8O-gx
  https://colab.research.google.com/drive/1HJqg_VN9CCDsESqE1EpfcU_jTqZL6A0I
  https://colab.research.google.com/drive/1NjvZKXYEjiYu-2_Z97GRc14UaSXMnHEg
  https://colab.research.google.com/drive/1gJgMQmXI1k456zZqZrrk5uv3KR66M50N
  https://colab.research.google.com/drive/19Bgt5MvsCBZuqoxQXc-mKobhofHpelSQ
  https://colab.research.google.com/drive/1bpWLI5a_mkWgQAAURHzWW4JNcSnsMowz
  https://colab.research.google.com/drive/189vcPQpkhE6iq79x7Jn86jDCc-RHDXer
  https://colab.research.google.com/drive/1q7T7n_zDhZP-P6ZrDH0tVxsthN0LHXG3
  https://colab.research.google.com/drive/1Gzx9vch3GuGt70hKIqltLIY9dieGMYxe
  https://colab.research.google.com/drive/15cJrYbUHwzYaQ8cFSfmiP2U3L_tG07t3
  https://colab.research.google.com/drive/1wLX6QEMfuqrD3TZ5D5GexBbNM6Aq6n2e
  https://colab.research.google.com/drive/1Sc-avVTSgsKH99CMT4ClbABX5kt_Kpnx
  https://colab.research.google.com/drive/1TSCbP0_tad7I_2D_qHDwosUMsKA3fOkC
  https://colab.research.google.com/drive/1DFd6dLdlJksWZC_T7YJpcJwuvFaeYGt3
  https://colab.research.google.com/drive/1M_qH2-bfxp7ytAaYGLHfjS6GCbpSIPAh
  https://colab.research.google.com/drive/1eNEQ_8EwOMwc0yp8nw880c-Q-p5fb8YQ
  https://colab.research.google.com/drive/1rAS7INybhetk9V5okPoJAoLN3DJ4WhZQ
  https://colab.research.google.com/drive/1ILG5sTzzMJOi5WGkjkjos7TvA8uL-n1G
  https://colab.research.google.com/drive/1rpEzcyGCAYdSmo4jJxBof8CYNSFeyS1l
  https://colab.research.google.com/drive/1x_AQxcWM6gPkjZ_Z4wWvQYcyJum4LgdF
  https://colab.research.google.com/drive/1JTieQ0l3NzhwB1K0cct_R9JmhztrIOE9
  https://colab.research.google.com/drive/1QIIKAyOk07VWzgn_MgJpg9cR-P1Nqo1j
  https://colab.research.google.com/drive/1byWXNzjSBZbOyWhj7dSrWx2npX1dAPX1
  https://colab.research.google.com/drive/1SIAGsfZeun4y15nfYL40enJXBaBOLO9a
  https://colab.research.google.com/drive/10nqKQmEIwgnr86W7FtXWQvYpaq3XOiGw
  https://colab.research.google.com/drive/1m8wsmiqYtRTaCbTU1lA2MTEPBZtmkSkL
  https://colab.research.google.com/drive/1d9nW6naxSq1-D1CtHHRjtuLmEKUAWGoy
  https://colab.research.google.com/drive/12_2OPt27A92fryA9Mw-1BWC4GBzEjL9D
  https://colab.research.google.com/drive/1Md32BAJRKezZzOqBqv9Azi4gWC3qos9U
  https://colab.research.google.com/drive/1VQCIwqw3HiSvZCzXzxzIBNEQJLvNanb_
  https://colab.research.google.com/drive/1K_70ZZSGbJjyBDn49-hdK_efLlj5Gcjx

  Răspuns
 15. https://colab.research.google.com/drive/1HkXvgWYVbU6K4MwD6hY20hcXadrZb1A3
  https://colab.research.google.com/drive/1dH6kEUj8-jOq_s39mkkFuT3hwHv7vPLv
  https://colab.research.google.com/drive/1Q8NTf2f1cI4gtj7zCojBRAADIlyUtdLV
  https://colab.research.google.com/drive/1kNxtCTcA8n3aIM4cKuhHtrM0r_jCPfBs
  https://colab.research.google.com/drive/1BSrn5Y-icj2QFkAIWHVRAW5sgf9Zfu9o
  https://colab.research.google.com/drive/1Zu3OOouB9Orn0Dd9GLIUBGt1tWPySXSW
  https://colab.research.google.com/drive/1Pbh6uyoLVf8c0rCh9XPPmerLGadJ7LL5
  https://colab.research.google.com/drive/1FA5rqQ5dVAuJB8s68Dk84HgfJvIT-kOh
  https://colab.research.google.com/drive/1wsLVb-taCqEEIHA6n6StsDlciuzKwiU1
  https://colab.research.google.com/drive/1eWkA6-GI3PGqSdxRu6bzNcM2BsdZGkHz
  https://colab.research.google.com/drive/1D92tfG-OsP8AIw2qqcguEg10zCEiESS7
  https://colab.research.google.com/drive/1tji4-kRfXLmze1a4pxqJ0jD5qGBrbgVC
  https://colab.research.google.com/drive/180RZIVpiXmTCYaOgIFOPFUgbc16OKqOg
  https://colab.research.google.com/drive/1avUyzdu0z_lyqU9av–ELXkpMSw0BnkM
  https://colab.research.google.com/drive/1LvnrgoFcM0T6Cs406DrmADsVe28gmko4
  https://colab.research.google.com/drive/1bV8N4jYMMH6Ol6v3YcR_yxJ9i-ELfG-y
  https://colab.research.google.com/drive/1XJJANMitWlAUb8zkYDBg3rWp2GW0h6u3
  https://colab.research.google.com/drive/1i9gqGn8ZI6O5R0FL6_pJ8jm5kPJmXeMm
  https://colab.research.google.com/drive/1fPsmyNHw8Vs65ccRmRYdWo-L6yS19xW6
  https://colab.research.google.com/drive/1GUHnQASNyhyvI11Y5rUtvN0z8WiyuHbn
  https://colab.research.google.com/drive/1Oihtbgb063GJ-sd7QuRw0M5IuTxPNH3H
  https://colab.research.google.com/drive/1xcuN17m2PIdaJfKUKQfMjOXi4Wz2o7wj
  https://colab.research.google.com/drive/1bGVVm7lqjCNUqVeSKyTkw-BpiSDTYOI2
  https://colab.research.google.com/drive/1FjNebC0fcI6yYv8Hp4yIZ_g7e5MYyLF8
  https://colab.research.google.com/drive/1hONZQZC0AZ6WoancBW-o1gywy8ma2KHP
  https://colab.research.google.com/drive/12RRlr95k6eKZxTEydqsv4AOCz7q-C5Yl
  https://colab.research.google.com/drive/1_Tt0B_D4H4Yg2pfTln-9jxxpoOq-sZWC
  https://colab.research.google.com/drive/1b3B3bSFUJUmxK4_MhgxlE_VZ91EoAyM_
  https://colab.research.google.com/drive/1vAVvZBrJrOddeJnPlIrQuBicnofFEWNn
  https://colab.research.google.com/drive/1q8YfaXG7S5YXJNeDwJJWhCXFBvqw6bxa
  https://colab.research.google.com/drive/1u4n8-17XYgS_b9W8DXopDLE7li-SI_rk
  https://colab.research.google.com/drive/1Ce2KSTTkaCl39orp8eaGVt8gD34dmolO
  https://colab.research.google.com/drive/1I-er9bwFuZSWtwekGBv57krXyog_CDrw
  https://colab.research.google.com/drive/1I4af0TvE2HN5KASv87bVTQd-MsMhva1j
  https://colab.research.google.com/drive/1TPO1_pia2qsfdzbDoCpTLevzdLaTjscy
  https://colab.research.google.com/drive/1zMdqi_c_SVt2LJKP4x9wzazHD4Vjo-cw
  https://colab.research.google.com/drive/1qOyOuiEIU1xWq-PQQWbfnJogqmu2-Rsl
  https://colab.research.google.com/drive/1tJNx1tyQzYMcpgSMl50cEVg9ViUOvFIG
  https://colab.research.google.com/drive/1KHJ8aeM9G8zkuDnLP4pbc5Ry2FhGpFUD
  https://colab.research.google.com/drive/1wnSLd4wCkfK_rqZZf4Au_St2CSLpCRcv
  https://colab.research.google.com/drive/11yY6K7QaTTVMLQJG3yKjpwr7xGCJYS1z
  https://colab.research.google.com/drive/1Aspw4V4siqbU9hUl1pP1SqE-aUzl3jmR
  https://colab.research.google.com/drive/1sR9QFdVo4SLaLokAM4IEJz8atyuCH-I_
  https://colab.research.google.com/drive/1K0r0iFJtJoqWmkGtRferuHhH6SX1wXYG
  https://colab.research.google.com/drive/1G7jZDfZZvNqlLxbPhFqjFMmC_E6b_Su0
  https://colab.research.google.com/drive/1DKVsj9n1KytF3Vzfrdt94XU4iePpDKvR
  https://colab.research.google.com/drive/1mJzn3fveDOKSyyHY2F-a8go6YHBkzntT
  https://colab.research.google.com/drive/1bNzjQhXkB2lJI7DJj_jiCVTTRgL1REFD
  https://colab.research.google.com/drive/1lDcR8mJWY-cd3tg94IOaluuL18fm3mxL
  https://colab.research.google.com/drive/1MH_uaFs8EyZ8gkCQwdwvCiRnINtbz_WV
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1Qn5U-wmdUQZYsq4SPDBQT3E0TUodtC0k
  https://colab.research.google.com/drive/1GF2RTyMPEPfhe6EzEeAIccWp-CDcNved
  https://colab.research.google.com/drive/1jZEjGHvgr9YKWM7N4cdvtz5KKp76gMYr
  https://colab.research.google.com/drive/1Bmyka42u2SZX-6UxcQp-AM2FCyypkT5I
  https://colab.research.google.com/drive/1kWSBqRHyZi4u742cWdtL0DQsvMPfNJeV
  https://colab.research.google.com/drive/1iZ9HIdv8AcvNsJD1fZNicp840_i29aCN
  https://colab.research.google.com/drive/1pHh2MEyqq82ib3Cyt434cmYQVOP8Zw8e
  https://colab.research.google.com/drive/19Q7dt5TpZROkjj-aMcYI_o-8cx8B5Pkj
  https://colab.research.google.com/drive/1Kgd47cmqjSCyISeNlSHKDZ6zM05yYkqP
  https://colab.research.google.com/drive/1Eb5FJFlr0eUSpAAEFn7qnJxwJMyg-OjB
  https://colab.research.google.com/drive/1xHlK71xJuw2STYnK11M1RVEGJ6eYn0Y9
  https://colab.research.google.com/drive/1UDqBFiJR2fK-ZFiXv3JWihGh2HTRw3xL
  https://colab.research.google.com/drive/1sjAZ8nE7a8jC2KKvt7SusuQMgvio4In5
  https://colab.research.google.com/drive/10Ywe3tLOwONr71_8PCjK2WFFc0l8iO3T
  https://colab.research.google.com/drive/1F5_jKlNZXHoUhSx53uOI3-xZKlvN9sdF
  https://colab.research.google.com/drive/1AtxVnXY0z9geVbUGPKJh_4bpi766UCun
  https://colab.research.google.com/drive/1d88aGkQEyc6jTKGplaFmiRBsRsfVaRR1
  https://colab.research.google.com/drive/1xQV1SozhiTMlSgdBXVohnfsoaKlzH36Y
  https://colab.research.google.com/drive/16OO2syElDtx-SVNdIDh2-Ua58ocvV3qJ
  https://colab.research.google.com/drive/1p7IpNQjt0WxlGPQvdmCcTxhX6wjAld7A
  https://colab.research.google.com/drive/1J-zNwbDDZZdwqfacpuUDw6mbp5TdkdWM
  https://colab.research.google.com/drive/1FwbQ-fh811_8g8DlFvwVb0tUA-MUqcVF
  https://colab.research.google.com/drive/1vjYLHe_ZPLxSUrZy3zu3-vY7lA0DoMJU
  https://colab.research.google.com/drive/1-cJSl-zL4SsJoHFFhcNAPLdsiARqVT2t
  https://colab.research.google.com/drive/1FojH0s9ZINbwy0CxJu52MBVB7fC9I-CC
  https://colab.research.google.com/drive/1Tc1Iq10ZruYxGTigPfsRiaaDkoTSAdxU
  https://colab.research.google.com/drive/1suC57-lbHMzco8TJrolLBZ5iW9jwZsKB
  https://colab.research.google.com/drive/1dWU4hobOoCPUorBiUrFe2R1eb61Wco03
  https://colab.research.google.com/drive/1AKRj6jKQRj2IC2v6WbtgnGMhMU-TEuiN
  https://colab.research.google.com/drive/1vCnqjP4SZU0dXQdJkcufEtFVF5V1_9tc
  https://colab.research.google.com/drive/1C6CGWTqFUao5VkAmZNWa9gyIhO52m6W-
  https://colab.research.google.com/drive/1kXC7i_DHl1lvUBMnpS8StkU2fsqjU4Ag
  https://colab.research.google.com/drive/10EIKOCbj8NdGlqNSYBSftJ5l5nhHKYYd
  https://colab.research.google.com/drive/169T_Dn94oEQWqS8Qi_XnGOaY4Z_YpfsT
  https://colab.research.google.com/drive/1FTQNGc9l1FjxUCxyyFXTCODIpOw-Sik6
  https://colab.research.google.com/drive/1JKt7qm3WBqeVdr6OB9QCy8jk-38Z_b5p
  https://colab.research.google.com/drive/1sNh54H_ebL7KP3RvOKGlglA48MAkMpdE
  https://colab.research.google.com/drive/1pPxAifzzsydnOIJgZIDq2PPR4Upy3tsd
  https://colab.research.google.com/drive/1CqKcX71V6YkagC3YDbKUaaEFOYs7NdC7
  https://colab.research.google.com/drive/1iL9UkjQ8WZdaFWdD_N1ewyukuX9ymwtK
  https://colab.research.google.com/drive/1n5QENk8nrIiZsUB0T-BXCIaxpN3-YGp8
  https://colab.research.google.com/drive/1HpnDZNFXgb17U4diow5qHI0ydUbaF2x0
  https://colab.research.google.com/drive/1v8nePrIsF5z5n-YR35qeREHnoYF6xji9
  https://colab.research.google.com/drive/1q9TMtvidS8Sc7IsT7_ZCQtNuEcDLDtQO
  https://colab.research.google.com/drive/1fPL8m8Qx3mf0tx2UlWHwltNNM78ywzlu
  https://colab.research.google.com/drive/1_NNEPblDFYS0sa4wo3gPwGXUqPFkRgvy
  https://colab.research.google.com/drive/1V8Tar9NaiRwnUPAbfAzLJ9qvcoRm8BlZ
  https://colab.research.google.com/drive/1vl-tIWZhofuoNyUt0-UO8AvLxNPzi60k
  https://drive.google.com/file/d/1Jg7ErcSIOfFGtdUT_l7Q_UXDtOVTMOoj/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1cqwlJ922h2SHKY16BwEaGOE_KQzi9hKz

  Răspuns
 16. https://colab.research.google.com/drive/1vM-qgdJ-La0GEA8zdg8Pt2gdtTX1P27t
  https://colab.research.google.com/drive/1pfC-OU2BmLgSuAsNdmH0Jzvq6mldE-6C
  https://colab.research.google.com/drive/1DnX_PAes3NvpZOc-LH4RLlhlTITDIB2v
  https://colab.research.google.com/drive/1slpAFlToFntFbv7MDsx2cirEIS0mmi1D
  https://colab.research.google.com/drive/1M_2O2TuRFcQU6QqPxQCoOlZPijRxgSM7
  https://colab.research.google.com/drive/1ylpcRJadHerJAw2QFvE5b5LtR8oTuIlS
  https://drive.google.com/file/d/1bS7u9JOy9Ys7X6ZbeFPRf-gfhgOZYjyu/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1W8eQS8CGCiiiQuh1ZMYnFhIFqkbzr_MQ
  https://colab.research.google.com/drive/1xwjuw3MJ0Wf7Ak0V52ExKnNdaMC7R3yN
  https://colab.research.google.com/drive/1ZGOsRp034dMDq8v48hKLteq5xy70zvds
  https://colab.research.google.com/drive/1LUN-2dKdcGS0TDvunY9bvv-ncznngzDm
  https://colab.research.google.com/drive/1BSrn5Y-icj2QFkAIWHVRAW5sgf9Zfu9o
  https://colab.research.google.com/drive/13R8b4JftQr-LuMV4DVXbetAJQQavpQk3
  https://colab.research.google.com/drive/1lTrGgeIHbPklRzzIeVjEQnnDigNxA5Ej
  https://colab.research.google.com/drive/1n3jXwmeAA5U1iZP5_RvATWSO4h2TtVe2
  https://colab.research.google.com/drive/17LkA7yDfe9NV_eRkSONinZmXzwtfDrbg
  https://colab.research.google.com/drive/1DqTfsqn-mdmXSQOeig6FqEv91SkIF2kj
  https://colab.research.google.com/drive/1h6XMCsQmZkrd5gacqGQX_7B9hE_0G4hx
  https://colab.research.google.com/drive/1PqbkRebJu4nv03o4VbZJcLPld12pauvn
  https://colab.research.google.com/drive/1JcLXbHiV56sdq5MQPM5Jo0cs-z0B27tH
  https://colab.research.google.com/drive/1pmBIZpkjtxp_S6pVkBRUEo7BSPXRPSoH
  https://colab.research.google.com/drive/15WctHpiEM3ZRtqZzDcuzk_FA1_5Plrjl
  https://colab.research.google.com/drive/1m_qWl3_l1V3AhmU_u46Ig26J_Uf2B8ug
  https://colab.research.google.com/drive/1o5paxk1Gqppu6iegChzoSjZveQwBKdEv
  https://colab.research.google.com/drive/1d9WkjW-HIZLZqmDorQ08MAnVrY00bH1n
  https://colab.research.google.com/drive/1aprdQw7Jnv1qzBo9-w4XaZGYOrgOZ2kD
  https://colab.research.google.com/drive/1Xo4FW4NGX5NQy3rmn5gUiQ1gpNlkigk-
  https://colab.research.google.com/drive/1p98SEk8eN-hTBuUcHALgk6vNamydRBsn
  https://colab.research.google.com/drive/19qz6FSkOKQCoE8u9026knb8Liuc2H1Ng
  https://colab.research.google.com/drive/1FvrFHLVSjc7x54ujGigEUOXA6sYmyhTe
  https://colab.research.google.com/drive/14SxQ0s5aaauvmcM_bbav93-InUavPi5A
  https://colab.research.google.com/drive/1mdQv6mwatPanC8Hiz8UnZ9OZhvzqMoTP
  https://colab.research.google.com/drive/1gtZoJ1KawcE6JR9t5W_sK4gf10q4NIaV
  https://colab.research.google.com/drive/1FRabGBBmEd4G-Ebsf2g1c5zCOZXfeLG2
  https://colab.research.google.com/drive/1CMxKc_zg025gLdnfrNfbllVgOAtoVLQK
  https://colab.research.google.com/drive/1-OrEHHxNz98zDVvvqQgp_2gG7ykBnFsX
  https://colab.research.google.com/drive/1SvNA8UUTDyp3H1MdlI24QA5GoyoUxL9w
  https://colab.research.google.com/drive/1sUWa-DI3hY2pPdsZUSwaGDyDOflaTiQn
  https://colab.research.google.com/drive/1i9gqGn8ZI6O5R0FL6_pJ8jm5kPJmXeMm
  https://colab.research.google.com/drive/1UHH4uv6yNMxQkCItlPWTlRYjXwYOW62G
  https://colab.research.google.com/drive/1sc8uB5zTzMdrrHeBQDsH52lwAwXykj_A
  https://colab.research.google.com/drive/1-zSQ9JJa82X0qkYhaILU1_FaO9bZWKLu
  https://colab.research.google.com/drive/1KB6jPKmoSpRNyS8Uk_yD63VThJDFXiNY
  https://colab.research.google.com/drive/1uoiDJDJxhac3Eq–C-lU6eAEpJcXlcoB
  https://colab.research.google.com/drive/1xnia4slWyjKBnpCD02M92aTU8ModeY0A
  https://colab.research.google.com/drive/1eVgG_bKOhqTJEffosc_GUnvAZWXqnsVu
  https://drive.google.com/file/d/1chNld4COi-zuL3LHolMvsn8dSzlcDbiM/view?usp\u003ddrivesdk
  https://colab.research.google.com/drive/1mXzyswkYoWhNNvleOAlodFni8lN7QPYr
  https://colab.research.google.com/drive/1xo7w-Sldkmll3Neu5SSkCB9Qo32D121V
  https://colab.research.google.com/drive/1ExZA3A-AFRU4ws8ZwhXoSi9ksNQwdQyg
  https://colab.research.google.com/drive/194jd9a050s84g-J4Hbc5j1BX8h5b-he8DV79hf
  https://colab.research.google.com/drive/1rVQsJSC3oNmQz4Du00xRS9tQqDAi-Exy
  https://colab.research.google.com/drive/1nmSaThl4GMaD3dzFPW5RTNtQpn3wMCuY
  https://colab.research.google.com/drive/16YqJBwNbY1vWDRR8lNhRD8MnYqli1m6b
  https://colab.research.google.com/drive/1N82LPuEwXLk77w0EIMaI8e7owY8oZNqE
  https://colab.research.google.com/drive/1K3FFB4bEqT2dzDI2jQjhWSq-IoOIJq0H
  https://colab.research.google.com/drive/1yLcwzuN26353m_AM_37Z3OmiLjXTElHk
  https://colab.research.google.com/drive/1IoA5wz9yLMGNmWL4zYIbtn2y4fm3cOe8
  https://colab.research.google.com/drive/1flGCmNLTuffihQo8mR6zxWkqVH_2h6qo
  https://colab.research.google.com/drive/1a8yXG37bvE398Rj4mpFEcewVZKjDxDYL
  https://colab.research.google.com/drive/1gyBj9g1AvNDIFasRaiCCHj7m3c3XGNHm
  https://colab.research.google.com/drive/1sR9QFdVo4SLaLokAM4IEJz8atyuCH-I_
  https://colab.research.google.com/drive/1HmPO7SgGCDuudgtksWVBjnIFivf6oIA9
  https://colab.research.google.com/drive/1u1t79tmXPzzaraOpIKq4JmLXGBZ29y5f
  https://colab.research.google.com/drive/11WmciaXzQJymtcmxbAHBB0oFNpIih5p0
  https://colab.research.google.com/drive/1DinK2wZMhqD7cPAAFIl6-ILktNwg1hdo
  https://colab.research.google.com/drive/1h1eNMjw41IYFBgCsOo1cCTJZ_2kkMEIj
  https://colab.research.google.com/drive/1fFo2bsf-NZ2fjE3y6C–piZJhSrFGBcY
  https://colab.research.google.com/drive/1V0qam9draMTABGJolgKUjI9AcGpB2HR9
  https://colab.research.google.com/drive/1ZolRyAhJq2ZCQioUhspMZ8tH45kf927G
  https://colab.research.google.com/drive/1Qg7BCUjBsTV8g4MRlmZ61suKGqa0Y0VP
  https://colab.research.google.com/drive/1HzBP3h5TIwNMoYdmn1nuYmxMvtIYsYic
  https://colab.research.google.com/drive/1tSCHh6Nl5n_w3qVbWe0rQVQ63e6WSmST
  https://colab.research.google.com/drive/1sNHrkKxWjKPLYgK8kQAL9Q0sEszlNHpJ
  https://colab.research.google.com/drive/1axv3Xb2UbPc7aT44xj7b4dWWL3Lyh2Jf
  https://colab.research.google.com/drive/1pKrjxINHMhRCMvsECHM0BVHrlidEEwbe
  https://colab.research.google.com/drive/1-Ha-giDBaxq-vWxqLJ5yw9U5aZ-I_Oh2
  https://colab.research.google.com/drive/1-hysr-akIb6-5Vr_f0jClWYpx6xTnaxn
  https://colab.research.google.com/drive/1EBSS8pn7P4ro5Iyp1SmvwptfYn8wOstF
  https://colab.research.google.com/drive/18iv7tz1Yc2u93kCbc4gHcHLxy2EvBQVn
  https://colab.research.google.com/drive/16_65e_jmIpWzdUBwSe-E1qYywuSVTiUo
  https://colab.research.google.com/drive/1GUHnQASNyhyvI11Y5rUtvN0z8WiyuHbn
  https://colab.research.google.com/drive/12Dq7_QJGS-25yinRmJV949vr6j0j0tq4
  https://colab.research.google.com/drive/1SnLEN-r4dc3CC2iuX3RBIzQLhAqUI2zd
  https://colab.research.google.com/drive/1PwTi9dPlyfyPHyootM2W6jWmf3CpdBun
  https://colab.research.google.com/drive/1guS81ORrlyGiGx6klv4iaCUNw-8-yyq6
  https://colab.research.google.com/drive/1OOBJQ4VW5qcHxEMmwvwwrlPEPLpG7cdR
  https://colab.research.google.com/drive/1HkWhHcykk72-Gu__AbnErVO8G7KrQQkb
  https://colab.research.google.com/drive/1C1w_7-00AEhvpC3yoUsaKdFiKMMbRjoc
  https://colab.research.google.com/drive/1z1l5_rXf-8JML1Ws-c6L1ugWMGLLqg5M
  https://colab.research.google.com/drive/12ttajYR5XEsQwV3Jj47EdHxyxS3epj-M
  https://colab.research.google.com/drive/1I80rUYQU4DKvhfK-gksjz4FwK6FyLdQA
  https://colab.research.google.com/drive/1huO1DQr1WjSM55-dzo9QhHSrYLVVHXz4
  https://colab.research.google.com/drive/1OEbkTl4vrJgCc1zZOV4TxmJVIuwx_3_A
  https://colab.research.google.com/drive/1a_UH4sfEG_cy5P6lbdNb0wj3t7V5bJUi
  https://colab.research.google.com/drive/1YSNup7wnpp9TZVRtZZ7d9CDNiudh9T3A
  https://colab.research.google.com/drive/1t-WPqwwY-qxwdxmWxYRJs4bMDAAIXSZR
  https://colab.research.google.com/drive/1yC486oRDLN-gK1V_Z-GIwsBENC-_WdOD
  https://colab.research.google.com/drive/1kk_Io_ObIfS1_OO5UAV9Zi6vsA0rq24s
  https://colab.research.google.com/drive/1Thi92Ipv_q0_9YK-LfrXmf-TGxeVoN_m
  https://colab.research.google.com/drive/10i0zWVecK644wvtyOBPk1FMdv-iDx50P

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0
  0
  Coș
  Sumarul tau este golReturn to Shop
  Geanny Tattoo